29 / 03 / 2024

Vatandaşın cebini yakından ilgilendiriyor! 100 doların altını görebilir

Vatandaşın cebini yakından ilgilendiriyor! 100 doların altını görebilir

Türkiye'yi de yakından ilgilendiren petrol fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken bir tahmin de S&P Global Platts Petrol Piyasaları Direktörü Spencer Welch, Bloomberg HT’ye yaptığı değerlendirmede geldi.



S&P Global Platts Petrol Piyasaları Direktörü Spencer Welch, petrol fiyatlarının seyri ile ilgili Bloomberg HT’ye önemli değerlendirmelerde bulundu.

Welch Petrol fiyatlarının aşağı yönlü hareketi hakkındaki soruya “Piyasa hala sıkı; çünkü Rus üretimine yaptırım uygulanıyor ve mevcut olan Rus gazının azalması durumu mevcut. Bununla birlikte şu anda, küresel resesyon riski ve yüksek enflasyon riski gibi daha büyük endişeler mevcut. Aslında petrol talebinin Çin’den kaybolacağı tahmin ediliyor. Petrol fiyatlarını aşağıya çeken unsurlar bunlar. ”şeklinde yanıt verdi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön