24 / 04 / 2024

Vatandaşın gönlünü fethedememişsek, tüm şehri yeniden imar etsek boşa!

Vatandaşın gönlünü fethedememişsek, tüm şehri yeniden imar etsek boşa!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin, "Bir vatandaşımızın kalbini kırmışsak, eğer onun gönlünü fethedememişsek, tüm şehri yeniden imar etsek boşa." dedi.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Karaman'da, "Riskli Alanlar ve Rezerv Alanları"nda incelemeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Murat Kurum'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Karaman milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser ile il yöneticileri ve bakanlık bürokratları da eşlik etti.

Beraberindeki heyetle AK Parti Karaman İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Kurum, Karaman’da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Karaman'ın son 17 yılda her alanda önemli mesafeler katettiğini söyleyen Kurum, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak 2002 yılından bugüne kadar Karaman'ımıza yaklaşık 2 milyar lira tutarında hem toplu konut, hem atık su arıtma tesisi hem çevre düzenlemesi gibi Bakanlığımızı ilgilendiren birçok iş yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz." dedi.

Karaman’da dünyada bir ilke imza atacaklarını söyleyen Kurum, "Şehrimizdeki Yeni Dünya mağarasında uygulayacağımız çevre düzenleme projesi dünyada bir ilk olacak." diye konuştu.

Kurum, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmesinde şunları söyledi:

"Gece gündüz demeden çalıştınız, koşturdunuz. Dünya mazlumlarının lideri sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında oldunuz. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah 31 Mart seçimlerinde de aynı azim ve kararlılıkla kapı kapı dolaşmak suretiyle her vatandaşımızın gönlüne gireceğiz, kalbine dokunacağız. Biliyorsunuz, bu seçimi artık 'gönül beldiyeciliği' çerçevesinde yürütüyoruz. Dolayısıyla her vatandaşımıza dokunmak zorundayız, hepsinin derdini dinlemek zorundayız. Bir vatandaşımızın kalbini kırmışsak, eğer onun gönlünü fethedememişsek biz tüm şehri yeniden imar etsek boşa. Herkese dokunmak, herksin derdini dinlemek zorundayız. Bu seçimler Türkiye'nin geleceği, güçlü Türkiye için çok önemli."

Bakan Murat Kurum, Karaman'a verdiği hizmetler dolayısıyla Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'a teşekkür etti, belediye başkan adayı Mahmut Sami Şahin'e de başarılar diledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Elvan da mevcut Belediye Başkanı Çalışkan'a da şehre olan katkıları dolayısıyla teşekkür etti.

 


Geri Dön