25 / 04 / 2024

Vazo Kule Maltepe fiyatları!

Vazo Kule Maltepe fiyatları!

Firma: DAP Yapı

Proje: Vazo Kule

Vazo Kule Maltepe fiyatları kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve de 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor



Vazo Kule projesi,  DAP Yapı  tarafından İstanbul'un Anadolu Yakası içinde Maltepe'de yükseliyor. Vazo Kule Maltepe fiyatları kısmından  önce projeden bahsedelim. 


3 bloktan oluşan Vazo Kule Maltepe satılık daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve de 2 oda 1 salondan oluşuyor. Bu 3 bloktan 2'si konutlar için ayrılmış durumda. Diğeri ise ofislere ait. 


Vazo Kule Maltepe fiyatları!

Vazo Kule Maltepe fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor.  Vazo Kule  Maltepe ödeme planı kapsamında 36 ay boyunca faizsiz vadelendirme seçeneği uygulanıyor. 


Vazo Kule Maltepe fiyatları!


289 rezidans konuttan meydana gelen Vazo Kule Maltepe kapsamında stüdyoların alanları 35-70 metrekare ve 1+1 konutların alanları ise 89-90 metrekare olarak belirlendi. 


Vazo Kule Maltepe kapsamında oyun alanları, açık - kapalı otopark, sauna, buhar odası, spor alanları, fitness merkezi, Türk hamamı, dinlenme alanları ve masaj odaları bulunuyor. Projede rezidans dairelerin yanı sıra 99 ofis ile 11 ticari ünite bulunuyor. 


Vazo Kule Maltepe iletişim

Telefon: 444 33 39

Web adresi: www.dapvazokule.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön