26 / 04 / 2024

Vazo Kule teslim tarihi!

Vazo Kule teslim tarihi!

Firma: DAP Yapı

Proje: Vazo Kule

Vazo Kule teslim tarihi 30 ay sonra olarak belirlendi. Dap Yapı Vazo Kule projesinde fiyatlar 119 bin liradan başlayarak değişiyor. Vazo Kule Evleri 3 kule olarak yükseliyor...




Vazo Kule Evleri projesi  DAP Yapı  tarafından inşa ediliyor. Dap Yapı  Vazo Kule  Evleri projesi İstanbul Maltepe bölgesinde hayata geçiriliyor. Vazo Kule teslim tarihi ne zaman sorusunun yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.


Maltepe Vazo Kule Evleri projesi 3 kule olarak inşa ediliyor. İkisi rezidans daireler için ayrılan Dap Yapı Vazo Kule Evleri'nin bir kulesi ofisler için tasarlandı. Maltepe Vazo Kule Evleri fiyat listesi 199 bin liradan başlıyor.


Dap Yapı Vazo Kule Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Dap Yapı Vazo Kule satış ofisi ile 444 33 39 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz.



Vazo Kule teslim tarihi!


Vazo Kule teslim tarihi ne zaman sorusu 30 ay sonra olarak cevaplandırılıyor. Maltepe Vazo Kule Evleri projesinin ödeme koşullarına göre banka kredisi kullanılarak taksitlendirme yapılıyor. 


Vazo Kule Evleri Maltepe projesi içerisinde fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, eğlence alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. Maltepe Vazo Kule projesinde 289 rezidans, 99 ofis, 11 dükkan bulunuyor.



Maltepe Vazo Kule iletişim

Telefon: 444 33 39

Web adresi: www.dapvazokule.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön