19 / 04 / 2024

Vebitcoin şirketinde çalışan 5 şüpheli serbest kaldı!

Vebitcoin şirketinde çalışan 5 şüpheli serbest kaldı!

Vebitcoin'e yönelik Muğla'da yürütülen operasyon kapsamında önceki gözaltına alınan 5 kişi çıkarılan mahkemede serbest bırakıldı.



Muğla'da  iki hafta önce aniden işlemlerini durdurduğunu duyuran kripto para platformu Vebitcoin'in soruşturmasında, şirket çalışanı olan 5 kişi gözaltına alınmıştı. Sabah'tan Hayrettin Şaşmaz'ın haberine göre; şüpheliler gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilmişti. 

Vebitcoin şirketinde çalışan 5 şüpheli serbest kaldı!

sonrasında mahkemeye çıkarılan 5 şüpheli hakkında adli kontrol şartıyla serbest kalması yönünde karar verildi. Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanlığı'nın olayla ilgili çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Vebitcoin soruşturmasında yakalanan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön