29 / 03 / 2024

Vedat Bilgin'den flaş açıklama!

Vedat Bilgin'den flaş açıklama!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emekçileri, esnafı ve çalışanları koruyacaklarını söyledi.



Bakan Vedat Bilgin, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tekstil, şekerleme ve mermer fabrikalarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Vedat Bilgin den flaş açıklama!

Daha sonra Afyonkarahisar Ticaret Odası (TSO) toplantı evinde sivil toplum kuruluşları (STK) ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelen Bilgin, Türkiye'nin geçmişten günümüze üç temel sorunu olduğunu söyledi.

Bunların yüksek düzeyde kalkınma, demokratikleşme ve sosyal içerme sorunları olduğunu anlatan Bilgin, özellikle kalkınma perspektifinden büyümenin önünü açma yürüyüşünün devam ettiğini söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön