29 / 03 / 2024

Velvet Towers'ta daire fiyatları 385 bin TL'ye!

Velvet Towers'ta daire fiyatları 385 bin TL'ye!

Kadıköy'de Palma D'oro May İnşaat tarafından hayata geçirilen Velvet Towers'ta fiyatlar 385 bin liradan başlıyor. Toplam 250 milyon lira yatırılan projede bin 250 konut yer alıyor. P



Kadıköy'de Palma D'oro May İnşaat tarafından hayata geçirilen Velvet Towers'ta fiyatlar 385 bin liradan başlıyor. Toplam 250 milyon lira yatırılan projede bin 250 konut yer alıyor. Projede daireler 40 ila 135 metrekare olup, ilaveten 12 adet de 430 metrekare büyüklüğünde penthouse var. 24 bin 120 metrekare arsada bulunan, 26 katlı ve 3 bloklu Velvet Tovvers'ın ilgi göreceği tahmin ediliyor. Yüzde 1 KDV oranı olan projede 2016'da inşaatına başlanacak yapılar 2018"de maliklerine sunulacak. Ekşioğlu Grup bünyesinde bulunan Palına D'oro May İnşaat "in Yönetim Kumlu Üyesi Orhan Ekşi, "E5 karayolu ile Bağdat Caddesi'ne yakın bir yerde konumlanan Velvet Towers metroya 700, metrobüse 300 metredir; Marmaray'a 1.5 Kadıköy Vapur İskelesi'ne ise 2 kilometredir." açıklamasında bulundu. Ekşi, ayrıca "Açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, hamam, fitness hobi, oyun ve açık spor alanları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun yerleri, her daire için kapalı otopark, 24 saat güvenliğin yer aldığı projemiz akıllı bina sistemlerinin yanı sıra çevreci bir anlayışla ile inşa edilecektir. Dünyanın her yerinden kumanda edilebilen bir sistem ile malikler dairelerini 7/24 kontrol altında tutulabilecek." dedi. 


AL- THANİ: İSTANBUL'A YATİRİM YAPMYA DEVAM EDECEĞİZ 

Palına D'oro May İnşaat Ortağı Şeyh Abdıılaziz Al- Thani ise şunları dile getirdi: "Epeydir İstanbul'da yatırım yapmayı planlıyordum. 6 ay evvel bu imkânı buldum ve Palma D'oro May İnşaat ile ortak oldum. Velvet Tovvers projesi İstanbul'da yaptığımız ilk proje. Bundan sonra da yatırımlarımıza devam edeceğiz." Bin 500 metrekare ticari kiralanabilir alanı bulunan projede tüm bloklar 6. kat itibari ile Adalar, Kalamış Marina, tarihi yarım ada boğaz girişi. Çamlıca tepeleri gibi yerleri görüyor. 



Web: www.velvettowers.com


Son Dakika


Geri Dön