19 / 04 / 2024

Venedik Sarayları satışa çıktı!

Venedik Sarayları satışa çıktı!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinin yeni etabı Venedik Sarayları satışa çıktı. 1+1’den 3+1’e kadar 40 farklı tipte konut seçeneğinin yer aldığı projede fiyatlar 329 bin TL’den başlıyor….



Via Properties&Gürsoy Grup ortak girişimi ile Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen Viaport Venezia projesinin Venedik Sarayları etabı satışa çıktı. 


329 bin TL’ye saraylı yapıyor

Toplam bin konuttan oluşan Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları’nda 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. 1+1 dairelerin 329 bin TL’den, 2+1 dairelerin 499 bin TL’den, 3+1 dairelerin ise 699 bin TL’den başlangıç gösterdiği projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


Şimdi al 1 yıl sonra öde

Banka kredisine uygun olan Venedik Sarayları projesinde yüzde 5 peşinat sonrası kalan konut bedeli ise 60 ay 0,80 faiz oranı ile taksitlendiriliyor. Projede taksit ödemeleri de 1 yıl sonra başlıyor.  


Venedik Sarayları satışa çıktı!


İstanbul’un en şık İtalyanı

Venedik Sarayları’nın İstanbul’un en şık İtalyanı olduğunu belirten  Via Properties&Gürsoy Grup Yönetim Eş Başkanı Çoşkun Bayraktar, “Venedik kanallarında gondollarla gezinti yapabilme olanağı sunduğumuz projede, Venedik Sarayları olmazsa olmazdı. Bunun için mimarlarımızı bu sarayları incelemek için Venedik’e gönderdik. Orada yapılan incelemeler sonucunda, İtalyan mimarisine bire bir uygun olarak bu etabımızı tasarladık” dedi.



Türkiye’nin en pahalı 5 gayrimenkulünden biri

1,5 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Viaport Venezia projesinin Türkiye’nin en pahalı 5 gayrimenkulünden biri olduğuna dikkat çeken Bayraktar, İstanbul’a yepyeni bir simge kazandırıyoruz dedi. 


Yüzde 50 prim

Bayraktar, Venedik Sarayları’ndan bugün daire satın alanlar projenin teslim tarihi olan Mayıs 2015’e kadar en az yüzde 50 prim yapacaklarını da sözlerine ekledi. 


Her milletten insan var

Ön talep süresinde yüzde 20 oranında talep topladıklarını belirten Bayraktar, yabancıların da projeye büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Özellikle Körfez ülkelerinden talep geldiğini ifade eden Bayraktar, “Yabancıya satışlarımızın yüzde 70’ini körfez ülkelerine yapıyoruz. Vieland’da yakın olmak yabancıya satışlarda etkili oluyor. Proje tamamlandığında birçok ülkeden insan olacak” diye konuştu. 

 

Venedik karnavalına rakip geliyor

Ünlü Venedik  karnavalını İstanbul’a getireceklerini açıklayan Bayraktar, “Her yıl Şubat ayında Venedik karnavalını projemizde düzenleyeceğiz. Saray dairelerinde yaşayacak ev sahipleri, karnaval heyecanına da ortak olacak” ifadesinde bulundu. 


Venedik Sarayları satışa çıktı!


Venedik’e tramvayla gidilecek

Avrupa’nın en güzel şehrini dünyanın en güzel şehrine getirmekten dolayı gurur duyduklarını vurgulayan Viaport Venezia Satış ve Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, “Viaport Venezia TEM otoyolunun başında simge bir proje. 2017 yılında metro da açılacak. Metro hizmete açıldığında insanlar Venedik’e tramvayla gidebilecekler” diye konuştu. 


Venezia’nın yüzde 85’i satıldı

Viaport Venezia projesinde yüzde 85 oranında satışların tamamlandığını vurgulayan Hayırlıoğlu, “Venezia’da büyük oranda satışlar tamamlandı. Sadece bahçe dubleksi dairelerin satışları devam ediyor. Viaport Venezia’da da satışı devam eden 1+1, 2+1 ve 3+1 dubleks daireler 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor” şeklinde konuştu. 


Yapay gökyüzü 

Mimarisi ile tam anlamıyla bir Venedik olan Viaport Venezia’da Venedik’te olduğu gibi dar sokaklar, su kanalları ve büyük meydanlar yer alacak. Konutların yanı sıra mağazaların da bulunacağı Venezia projesinde yarı açık yarı kapalı olarak tasarlanan AVM’de yapay gökyüzü kullanılarak misafirlere açık havada geziyormuş hissi yaşatılacak. İtalyan restoranlar, sinema ve yaklaşık 200 ünlü marka burada yer alacak. Venedik Sarayları’nın sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, fitness salonu, buhar odası, sauna, oyun sahaları, çocuk parkları, güvenlik ve otopark gibi birçok ayrıcalıklı imkan sunulacak. 


Tel: 444 8 842   

Web : http://venediksaraylari.com/


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön