25 / 04 / 2024

Venedik Sarayları'na Arap yatırımcılardan yoğun talep geldi!

Venedik Sarayları'na Arap yatırımcılardan yoğun talep geldi!

İki bin konutluk Viaport Venezia'nın yarısını Venedik Sarayları etabının oluşturduğuna dikkat çeken Viaport Venezia Satış Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu da buradan konut alanlar için primin garanti olduğunu söyledi...



İki bin konutluk Viaport Venezia'nın yarısını Venedik Sarayları etabının oluşturduğuna dikkat çeken Viaport Venezia Satış Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu da buradan konut alanlar için primin garanti olduğunu söyledi. İlk etapta teslimlerin bu yıl gerçekleşeceğini belirten Hayırlıoğlu, Venedik Sarayları'nda da teslimlerin Mayıs 2015'te başlayacağını kaydetti. Venedik Sarayları'nda yabancı yatırımcıların tek tek gelerek alım yaptıklarını belirten Hayırlıoğlu, "Yabancı yatırımcıların yüzde 65-70'i Körfez ülkelerinden geldi. 


Onlara, yerli yatırımcılara ya da herhangi bir ülke vatandaşına aynı fiyattan satış yaptık. Herhangi bir pazarlık ya da indirim olmadı. Kapalı satış döneminde projenin yüzde 20'si için ön satış gerçekleştirdik. Blok alım yapmak isteyenlerin talebini geri çevirdik. Diğer ülkeler için farklı dillerde reklam filmleri hazırlattık" dedi. 


Hayırlıoğlu, "Yüzde 5 peşin ödeme yapanlar taksitleri bir yıl sonra ödemeye başlayabilecek. Konut kredi oranlarının yüzde 1 'in üzerinde seyretmesine rağmen 60 ay vadede yüzde 0.80 faiz oranı ile kredi kullanma anlaşmaları yaptık" diye konuştu. 


Via Properties & Gürsoy Grup, İstanbul Gaziosmanpaşa'daki Viaport Venezia'da yeni bir etap sunuyor. Bin konutun yer alacağı Venedik Sarayları etabı, Körfez ülkelerinden de yoğun talep gördü... 


VİAPORT Venezia'nın ikinci etabı olan Venedik Sarayları'nda da konsept proje fikrinden ödün vermeyen Via Properties-Gürsoy ortak girişimi, Viaport Houses-Suites, Vialand gibi projelerden sonra yoluna devam ediyor. Özellikle yabancıların ilgi gösterdiği projede 1.000 konutun yüzde 20'si kapalı satış döneminde sahiplerini buldu. 

olmasında bu çeşitliliğin çok önemli olduğunu söyledi. 


VENEDİK'TE İNCELEME YAPILDI 


Bu zamana kadar İstanbul'un değerinin yükselmesi için projelerini hep bir konsept üzerine geliştirdiklerini ve bunun faydasını gördüklerini belirten Bayraktar, "Biz kurum olarak İstanbul'un marka şehir olması yoluna başımızı koyduk. 

Bunun için ne gerekirse yaparız. 


Örneğin Vialand, İstanbul'a gelen turistlerin sayısını artırdı. Viaport Venezia, Venedik konseptinin dünyada kullanıldığı en iyi proje oldu" dedi. Venedik konseptinin doğru uygulanması için 5 kişilik bir ekibin Venedik'te çalışmalar yaptığını aktaran Bayraktar, "Ekibimiz Venedik'te yaşamı şekillendiren mekânlarda incelemelerde bulundu. Planları inceledi. 

Projemizi görenler çok doğru planlama yapıldığı fikrinde birleşiyor" diye konuştu. 


ÇOĞUNLUĞU YABANCI Satışların yüzde 70'inin yabancılara yapıldığına dikkat çeken Via Properties & Gürsoy Grup Yönetim Eşbaşkanı Coşkun Bayraktar, dünya ölçeğinde gerçekleştirilen projenin kullanıcılarının ciddi bir bölümünün yabancılar olacağına dikkat çekti. 


Habertürk Gazetesi 


Geri Dön