26 / 04 / 2024

Venta Proje Geliştirme Pazarlama ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!


Venta Proje Geliştirme Pazarlama ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ece Atalay Aseo ve Fisun Kapki ortaklığında kuruldu. 



Venta Proje Geliştirme Pazarlama ve İnşaat Limited Şirketi Ece Atalay Aseo ve Fisun Kapki ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Venta Proje Geliştirme Pazarlama ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1- Yerli ya da yabancı gerçek ya da tüzel kisilerle bunlara ait isletmelere yatırım danısmanlıgı hariç olmak üzere , yurt içinde veya yurtdısında sermayedar bulmak,proje finansmanı saglamak ve mevzuaatın izin verdigi konularda danısmanlık hizmetleri vermek. 2- Yurtiçinde ve yurtdısında menkul ve gayrimenkul alımı ve satımı, alım-satım aracılıgı, gayrimenkul yatırımları konusunda danısmanlık ve proje hizmetleri vermek.3- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,alısveris merkezleri, dükkan, hastane, okul binaları, plazalar, marketler, depolar,soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri,.......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön