20 / 04 / 2024

Versace'nin evi otel oldu! 

Versace'nin evi otel oldu! 

Ünlü modacı Gianni Versace’nin, girişindeki merdivenlerde suikaste uğradığı Miami’deki ünlü evi Casa Casuarina, otel olarak hizmet vermeye başladı.



Gianni Versace, 1992 yılında satın aldığı 1930 yılında inşa edilen Miami Beach'teki evin yenilenmesi için 33 milyon dolar harcama yapmıştı. Sözcü Gazetesinde yer alan habere göre, 1997 yılında Versace evinin önündeki merpenlerde suikaste kurban gittikten sonra, Miami'deki malikane aniden ünlenmiş ve turistlerin ilgisini çekmişti. 

Victor Hotels Group tarafından yönetilen ve The Villa Casa Casuarina ismini alan ev, 24 karatlık altın fayanslarla döşenmiştir. 

Gianni Versace'nin artık bir gurme restoran haline gelen yemek odasında yemek yemek, yataklarından büyüklüğünden dolayı özel olarak üretilen çarşaflarda uyumak, en üst kattan muhteşem okyanus manzarasını seyretmek bu butik otelde herkes için mümkün hale geldi. 

Otel, ziyaretçilere açılmadan önce yeniden düzenlenirken Gianni Versace'nin yaptıklarına pek dokunulmadan, sadece modern dokunuşlarla şimdiki haline getirilmiş. Üç katlı bina, Versace'nin ölümünden sonra açık artırma ile 41,5 milyon dolara Victor Hotels Group tarafından satın alınarak lüks bir otel haline getirildi.

Versace’nin mirasında Venus, Villa, Signature , Medalion, Garden, Azure isimli suit odalar ve G Lounge yer alıyor. 

 


Geri Dön