25 / 04 / 2024

Versus Dragos teslim tarihi!

Versus Dragos teslim tarihi!

Firma: Resim Yapı ve Gayrimenkul

Proje: Versus Dragos

Versus Dragos projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da iki blok olarak hayata geçiriliyor. Versus Dragos teslim tarihi ne zaman?



Versus Dragos'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire alternatifleri sunuluyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 74 metrekare ile 290 metrekare arasında değişiyor. 


Resim Yapı ve Gayrimenkul imzası taşıyan Versus Dragos Projesi, Kartal Dragos'ta yükseliyor. Projede iki blokta toplam 114 daire bulunuyor. 


Versus Dragos'ta A blokta 51 adet, B blokta ise 63 adet daireye bulunuyor. 8 bin metrekare arsa alanına sahip Versus Dragos projesinde bloklar 25 ve 26 katlı olarak inşa edilecek. 


Versus Dragos teslim tarihi!

Dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Kordonboyu Mahallesi'nde yükselecek olan Versus Dragos, Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim konuma sahip.


versus Dragos Evleri'nin ortak alanlarında, çevre düzenlemesi, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu, fitness center, barbekü ve koru alanları, yürüyüş parkurları gibi imkanlar da olacak. Projenin temeli önümüzdeki haftalarda atılacak.  


Satış Ofisi iletişim Adres: Tekel Cad. Işıl Sok. No:14 D:37 Rahmanlar Kartal İSTANBUL 


Telefon: +90 (216) 906 0404 

Web: http://www.versusdragos.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön