23 / 04 / 2024

Vestel akıllı saatte şok eden fiyat! Sadece 799 TL! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vestel akıllı saatte şok eden fiyat! Sadece 799 TL! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin sevilen markası Vestel, 799 TL’lik akıllı saatiyle teknoloji meraklılarının yüzünü güldürüyor. Peki Vestel akıllı saat bizlere neler sunuyor? İşte Vestel akıllı saatin özellikleri… 22 Eylül 2022 fiyat listesi…



Vestel'in ilk akıllı saat modeli 1.3 inçlik TFT LCD ekran ile meraklılarının karşısına çıktı. Egzersiz takibinden nabız ölçümü, uygulama bildirimi ve uyku takibi gibi birçok özelliğe sahip olan Vestel akıllı saat 210 mAh'lık bir pile sahip. Vestel akıllı saat sahip olduğu bu pil sayesinde yaklaşık olarak 2 hafta boyunca şarj ihtiyacı duymayan saat 64MB'lık hafızaya sahip.

Bluetooth 4.0 desteği bulunan Vestel akıllı saat modeli iOS ve Android platformlarıyla uyumlu olarak çalışmakta. Bunun için App Store ya da Google Play üzerinden VFit+ uygulamasını indirmeniz ve saatinizi eşleştirmeniz yeterli.

Vestel’in bu akıllı saati kırmızı ve mavi kordon seçenekleriyle satılıyor.  Kırmızı ve Mavi kordon seçenekleriyle satılan Vestel’in akıllı saati siyah kordon seçeneği ise hediye olarak geliyor. Saatinizi mavi, ister kırmızı kordonlu modeli alın, kutu içerisinden siyah kordon çıkıyor.

Vestel akıllı saatte şok eden fiyat! Sadece 799 TL! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

SU GEÇİRMEZ ÖZELLİĞİ

Vestel akıllı saat ile telefonunuz cebinizdeyken gelen aramaları, mesajları ve sosyal medya bildirimlerini görebilirsiniz. Ayrıca Vestel akıllı saat ışığa gereksinim duyduğunuz zamanlarda ise fener özelliği ile yardımınıza koşuyor.

Uzun pil ömrü ile hayatınıza her an ve her yerde eşlik edebilen bu akıllı saatler, su geçirmez yapısı sayesinde kullanıcılarına hem güvenli hem de dayanıklı bir kullanım sunuyor.

 


Geri Dön