16 / 04 / 2024

Vestel JetWash 18 en hızlı bulaşık makinesi oldu!

Vestel JetWash 18 en hızlı bulaşık makinesi oldu!

Vestelin, bulaşıkları sadece 18 dakikada ve 12 litre suyla yıkayan yeni bulaşık makinesi serisi JetWash 18, tüm zamanların en hızlı bulaşık makinesi oldu



Vestelin, bulaşıkları sadece 18 dakikada ve 12 litre suyla yıkayan yeni bulaşık makinesi serisi JetWash 18, tüm zamanların en hızlı bulaşık makinesi oldu. Bulaşığı jet hızıyla rekor sürede yıkayarak hem zamandan hem enerjiden maksimum tasarruf sağlayan Vestelin yeni bulaşık makineleri, A sınıfı enerji, yıkama ve kurutma performansı sunuyor.  Vestel, IF Design, Plus X Award gibi uluslararası tasarım ödüllerinin sahibi JetWash 18 ile Türk Hava Kurumunun 100. yılı şerefine çekilen Anadolu Kartalları filminin ana sponsorluğunu üstlendi.

Vestelin A sınıfı enerji, yıkama ve kurutma performansı sunan F18 JetWash bulaşık makineleri yıkama süresini bulaşığın miktarına ve kirine göre ayarlayarak minimum su ve elektrik tüketiyor. A enerji sınıfından yüzde 10 daha tasarruflu olan Vestelin yeni serisi dünyanın A yıkama performansı sunabilen en hızlı bulaşık makinesi olma özelliğini taşıyor. Vestel, hem kullanım kolaylığı hem tasarımıyla IF Design ve Plus X Award ödülleriyle taçlandırılan JetWash 18 ile Türk Hava Kurumunun 100. yılı şerefine çekilen Anadolu Kartalları filminin ana sponsorluğunu üstlendi.
 
Vestelin yeni bulaşık makineleri, bulaşığın türüne göre yıkama süresini 18 dakikaya kadar düşürüyor ve 12 dakikada en iyi yıkama performansını sunuyor.  Yeni serinin, sıcaklık ve yıkama süresi seçeneklerinin belirlenebildiği 6 farklı programı bulunuyor. 18 dakikada yıkayan Jet 18, 30 dakikada yıkayan Hızlı 30, 50 dakikada yıkayan Super 50 ile hassas yıkama sunan Hassas 40 °C, tasarruflu yıkama modu Eco 50 °C ve yoğun hijyen sağlayan Yoğun 65 °C F18 JetWashun programları arasında yer alıyor.

İç tasarımı tamamen yenilenen seride yeni eklenen sepet tasarımları, bulaşıkları istenildiği gibi ve rahatça yerleştirmeyi mümkün kılıyor. Ayrıca hareketli sepetler ve raflar ekstra kullanım kolaylığı yaratıyor. LEDli program takip göstergesi, su taşma emniyet sistemi ve rezistans koruma gibi tüm modellerde bulunan ortak fonksiyonlar, kullanıcıların bir bulaşık makinesinden beklediği her şeyi sağlıyor. Yeni seri, yüksekliği ayarlanabilir üst sepetleri, alt ve üst sepetlerdeki katlanabilir raf sistemleri, çocuk kilidi ve başlama saatini erteleme özelliğiyle de kullanıcılara dost çözümler sunuyor.

Enerji tasarrufuyla dost çözümler sunan Vestel, JetWash bulaşık makinesi satın alan tüm tüketicilere 1 yıl boyunca yetecek Quantum tablet deterjanı da makinenin yanında hediye ediyor.

Ürün fiyatı: 1.196 TL (KDV dahil)

 


Geri Dön