27 / 04 / 2024

Vestel rekor kırıyor!

Vestel rekor kırıyor!

Vestel’in su ve elektrik tüketiminde tasarruf rekortmeni çamaşır makinesi mağazalardaki yerini aldı. Vestel tarafından geliştirilen Pyrojet teknolojisine sahip çamaşır makinesi, enerji verimliliğinde kendi kategorisinde dünya rekoruna sahip.



Vestel’in yeni çamaşır makinesi enerji tasarrufundaki rekortmenliğinin yanı sıra Allergy UK onaylı Alerji Uzmanı Program’ıyla da dikkat çekiyor. 7 farklı alerjen ve 4 farklı bakteri türüne karşı etkili Türkiye’nin ilk çamaşır makinesini üreten Vestel, hijyen ve çocuk sağlığı konusunda duyarlı annelerin ilk tercihi olmayı hedefliyor.


Vestel’in Pyrojet teknolojili rekortmen çamaşır makinesi, A+++ enerji sınıfındaki 8 kg kapasiteli ürünlerden yüzde 70 daha az enerji tüketiyor. Sunduğu enerji verimliliği ile Alman Elektrik, Elektronik ve Bilişim Teknolojileri Kurumu VDE’den onay alan Vestel Pyrojet teknolojili çamaşır makinesi, su ve elektrik tüketiminde sağladığı rekor tasarrufla öne çıkıyor. Pyrojet teknolojisi sayesinde yıkama esnasında aldığı suyu kısa sürede arzu edilen sıcaklığa ulaştırıp duşlama yöntemi ile doğrudan çamaşırlarla buluşturarak su ve elektrik tüketiminde gözle görülür düşüş sağlıyor. Vestel mağazalarında 2.099 TL’lik satış fiyatıyla tüketicilerle buluşmayı bekliyor.


Star


Geri Dön