25 / 04 / 2024

Vestel Smart Plus, evleri uzaktan serinletiyor!

Vestel Smart Plus, evleri uzaktan serinletiyor!

Vestel, yeni klima serisinin yıldız ürünü Smart Plus Klima ile sektörde bir ilki gerçekleştirerek ürünün cep telefonuyla çalıştırılabilmesine ve ev dışından da kontrol edilmesine olanak sağlıyor...



AA enerji sınıfı ürün, aynı segmentte yer alan diğer ürünlere göre en az yüzde 10 daha az elektrik tüketiyor. Özel antibakteriyel filtresiyle zararlı organizmaları etkisiz hale getiren Smart Plus, iyonizer teknolojisiyle ortamdaki stresi yok ederken fısıltı sessizliğinde çalışıyor.

Vestel 'in yeni klima serisinin en gözde ürünü Smart Plus klima, GSM teknolojisi ile cep telefonundan kumanda ediliyor. Klimada ilk kez Vestel 'in kullandığı teknoloji, klimayı bir kısa mesajla uzaktan çalıştırmayı ve ortamları arzu edilen sıcaklığa kavuşturmayı mümkün kılıyor.

A enerji sınıfında yer alan Vestel Smart Plus klima, sağladığı enerji verimliliğini yüksek performansıyla da destekliyor. Soğutma ve ısıtma modunda yüksek performans katsayısına sahip ürün, aynı BTU segmentinde yer alan diğer ürünlere göre en az yüzde 10 daha az elektrik tüketiyor.


çevre ve sağlık dostu Vestel Smart Plus

Vestel Smart Plus klima, ortamdaki mikroorganizmaları, virüsleri ve bakterileri etkisiz hale getiren, bulaşıcı hastalıkları yayılmadan engelleyen doğal ve zararsız Catechin ve gümüş iyon içerikli filtreleriyle antibakteriyel filtre kavramına yeni bir boyut kazandırıyor. Smart Plus klimalarının soğutucu ve ısıtıcı mekanizmasında ise çevre dostu R410A gazı kullanılıyor.

Vestel Smart Plus 'la evler daha sessiz, daha stressiz ve daha huzurlu

Vestel Smart Plus, “iyonizer ” teknolojisiyle evleri negatif iyonla doldurarak vücuttaki stres yükünü azaltıyor. Bu sayede kullanıcı kendisini ormanlık alanlar, nehir yakınları ve kırlarda olduğu gibi sağlıklı, güçlü ve enerjik hissediyor.

Öte yandan “fısıltı sessizliği ” diye tabir edilen 26 desibelden daha düşük bir ses düzeyinde, 21 desibelde çalışan Vestel Smart Plus klimalar, ortamı ferahlatırken klimanın çalıştığını unutturuyor.

Ürünün fiyatı ise KDV dahil 965 TL.


Geri Dön