17 / 04 / 2024

Vestel’den sevgililer gününe özel hediyeler!

Vestel’den sevgililer gününe özel hediyeler!

Vestel V - Brunch serisindeki kırmızı tost makinesi ve de retro kırmızı su ısıtıcısı, kahvaltı sofralarına hem aşkın rengini hem de lezzeti aynı anda getiriyor...



Vestel renkli ve şık ürünleriyle Sevgililer Günü’nde “ne alacağım” derdine son veriyor. Vestel’in farklı renk alternatiflerine sahip ekmek kızartma makinesi, su ısıtıcısı ve kahve makinesinden oluşan V-Brunch Serisi 4000 Kahvaltı Hazırlama Seti sevgilisine şık bir kahvaltı hazırlamak isteyenlerin imdadına yetişiyor. Vestel kırmızı tost makinesi ve retro su ısıtıcısından oluşan Kırmızı Set ise sevgililer gününde romantik bir kahvaltı hazırlanmasına imkan tanıyor.

 

Kırmızı ürünler ile Sevgililer Günü kahvaltısına romantik dokunuş

 

Vestel V-Brunch serisindeki  kırmızı tost makinesi ve retro kırmızı su ısıtıcısı, kahvaltı sofralarına hem aşkın rengini hem de lezzeti aynı anda getiriyor. Vestel kırmızı tost makinesi, yapışmaz kaplamalı pişirme plakaları, termostatik sıcaklık kontrolü ve şık gövdesiyle kahvaltı hazırlamayı pratik ve kolay hale getirirken, Vestel kırmızı su ısıtıcısı, retro tasarımı ile kahvaltı sofralarına romantik bir dokunuş sunuyor.

 

Vestel kahvaltı setleri şıklığı sofralara taşıyor

 

Vestel, V-Brunch Serisi 4000 Kahvaltı Setlerindeki siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip kahve makinesi, ekmek kızartma makinesi ve su ısıtıcısı ile sevgiller gününde kahvaltı sofralarına şıklık katıyor. Setlerde bulunan ekmek kızartma makinesi, su ısıtıcısı ve kahve makinesi modelleri  inox yapıları ile sofralara sağlık taşırken; cam ve inoxun uyumlu birlikteliğiyle  göz dolduruyor.

 

Pratik kullanımlarıyla Sevgililer Günü kahvaltısını zahmetsizce şölene dönüştüren Vestel kahvaltı setleri 179 TL ve 279 TL’den başlayan kampanyalı fiyatlarıyla Vestel satış noktalarında tüketicilerle buluşuyor.


Geri Dön