26 / 04 / 2024

Viaport Marina 3 etabıyla 29 Mayıs’ta açılıyor!

Viaport Marina 3 etabıyla 29 Mayıs’ta açılıyor!

Via Properties İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tuzla Belediyesi’nin katkılarıyla, Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olarak inşa edilen Viaport Marina, 3 etabıyla 29 Mayıs’ta İstanbul’un fethedildiği gün kapılarını açıyor



6 fonksiyonlu Viaport Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda AVM, dünyanın en hızlı roller coaster’larından ikisine sahip tema parkı ve 750 tekne kapasiteli marinasıyla hizmet vermeye başlıyor.


Deneyimlenmemiş bir konseptte tasarlanan proje, deniz ile insanı buluşturacak ayrıntılara sahip. Halka açık olarak tasarlanan ve turizm bakımından Türkiye’nin vizyon projelerinden biri olacak Viaport Marina’da, eğlence, deniz, alışveriş ve sosyal yaşam bir arada sunuluyor. Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar “Dünyadaki tüm örneklere bakıldığında, marinalar hep insandan uzak şekilde tasarlanmıştır. Biz dünyada eşi olmayan bir projeye imza attık. İnsanları denizle barıştıracak bir proje tasarladık. Sosyal yaşamın kalbinin bundan sonra Tuzla’da atacağına inanıyorum” diye konuştu.  


Star


Geri Dön