24 / 04 / 2024

Viaport Venezia ödeme planı!

Viaport Venezia ödeme planı!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Viaport Venezia

Viaport Venezia ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat ödemesinden sonra yüzde 20'lik tutar konut teslimlerinde ödeniyor. Viaport Venezia teslim tarihi 2014 Aralık yılı olarak belirtiliyor...




2 bin 200 adet konutun yer aldığı  Viaport Venezia  Evleri İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa ilçesinde hayata geçiriliyor.  Viaport Venezia Gaziosmanpaşa projesi 5 blok olarak inşa ediliyor.


Viaport Venezia Evleri Gaziosmanpaşa'da Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından yükseliyor. Viaport Venezia ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat ödemesi ile banka kredisi kullanılıyor.


Gaziosmanpaşa Viaport Venezia teslim tarihi 2014 yılının Aralık ayı olarak belirtiliyor. Gaziosmanpaşa Viaport Venezia daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bulunuyor.


82 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Viaport Venezia Evleri'nde alışveriş alanları, fitness center, saun, spor alanları, büyük meydanlar, 8-12 metre derinliğe sahip su kanalları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi çeşitli sosyal olanaklar yer alıyor.



Viaport Venezia ödeme planı!


Viaport Venezia ödeme planı dahilinde yüzde 5'lik peşinattan sonra, yüzde 20 kısım teslim tarihinde ödeniyor. Geriye kalan konut bakiye tutarının ödemesinde ise 108 aya kadar 0,65 faiz oranıyla taksit yapılıyor. Viaport Venezia Gaziosmanpaşa'da aylık taksitlerin ödemeleri 12 ay sonra başlıyor.


Gaziosmanpaşa Viaport Venezia satış ofisi!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia adres : Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL


Gaziosmanpaşa Viaport Venezia iletişim

Telefon: 444 8 842   

Web adresi: www.viaportvenezia.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön