25 / 04 / 2024

Villanız tek katlı olmalı, yaşamınıza değer katmalı!

Villanız tek katlı olmalı, yaşamınıza değer katmalı!

Firma: Emaar İnşaat

Proje: Toskana Vadisi

Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığında inşa edilen Toskana Vadisi projesi İstanbul Büyükçekmece'de yükseliyor. "Villanız tek katlı olmalı, yaşamınıza değer katmalı!" sloganıyla yola çıkan projenin 2015 Eylül'de ilk etap teslimleri yapılacak.



Toskana Vadisi 1. etapta yer alan villaların satış fiyatları 545 bin dolardan başlıyor. Projede yer alan villalar 3 ve 7 odalı olarak hayata geçiriliyor.  Toskana Vadisi  1. etapta 95 bin dolardan başlayan peşinat ödemesinde 4 bin 150 dolardan başlayan taksit seçeneği sağlıyor.


Konut bedelinin %75'ini teslimde ödeme imkanı sunan projede villaların  büyüklükleri 179 metrekare ile 694 metrekare arasında değişim gösteriyor. Toskana Vadisi projesinde 8 farklı tipte olmak üzere toplamda 187 tek katlı villalar yer alıyor.


Projedeki konutlarda villaların iç mekanlarıyla bütünleşen iç bahçe, zeytinlik ve üzüm bağları, köy mekanı, köy kahvesi-köy fırını, köy bakkalı ve bir de köy kütüphanesi mevcut. 


50 metrekareye varan mutfaklar 

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde toplamda 1068 dönüm arazide yer alan projede opsiyonel havuz seçeneği, 50 metrekareye varan mutfaklar, 5 metreye varan tavanlar ve villa içi avlu yer alıyor.


Akdeniz havasını İstanbul'a getirmeyi planlayan Toskana Vadisi'nde ortak yaşam alanları, parkla bağlantısı bulunan göl manzaralı yürüyüş ve jogging parkuru, spa ve güzellik merkezi, açık tenis, squash, padel kortları ve özel stüdyo dersleri, basketbol ve futbol sahaları, yarı olimpik yüzme havuzu gibi sosyal alanlar da mevcut. 


1. ve 2A fazları, Toskana Çarşısı, Dolce Vita Spor ve Yaşam Kulübü tamamlanan projenin 2015 Eylül'de ilk etap teslimlerinin yapılması planlanıyor.


Toskana Vadisi satış ofisi;

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön