24 / 04 / 2024

toskana vadisi fiyat

toskana vadisi fiyat

Arıkan Yapı, tek katlı yaşam konseptini 200 milyon dolara inşa edilen üçüncü faz Toskana Orizzonte'ye uygulayarak, projeye farklı bir özellik kazandırdı.

Emaar Türkiye’de yatırımlarına devam ediyor!

Türkiye’deki ilk yatırımı Büyükçekmece’deki lüks villa konut projesi Toskana Vadisi olan Emaar Türkiye’nin ikinci yatırımı Çamlıca’da inşası devam eden Emaar Square ile yoluna devam ediyor.

Toskana Vadisi'nde metrekaresi 2 bin 500 dolar !

ARIKAN Yapı, Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi'nin üçüncü fazında ortak olarak 'tek katlı villa' konseptiyle Toskana Orizzonte'nin inşaatına başladı.

Toskana Vadisi Evleri iletişim!

Emaar Türkiye ile Arıkan Yapı ortaklığında hayata geçirilen Toskana Vadisi konut projesi toplamda 184 adet villadan meydana geliyor. Toskana Vadisi Evleri iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Villanız tek katlı olmalı, yaşamınıza değer katmalı!

Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığında inşa edilen Toskana Vadisi projesi İstanbul Büyükçekmece'de yükseliyor. "Villanız tek katlı olmalı, yaşamınıza değer katmalı!" sloganıyla yola çıkan projenin 2015 Eylül'de ilk etap teslimleri yapılacak.

Toskana Vadisi fiyat!

İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece bölgesinde inşa edilen Toskana Vadisi fiyat bilgileri için haberimizi okumanız yeterli. İçerisinde 8 tipte 187 adet villanın yer aldığı projenin 3.fazında satışlar başladı...

Toskana Vadisi'nin son etabı Eylül ayında satışa çıkacak!

EMAAR Türkiye'nin İstanbul Büyükçekmece'de 1068 dönüm arazide 700 milyon dolar yatırımla inşa ettiği Toskana Vadisi projesinin üçüncü etabı görücüye çıktı. Toskana Vadisi 3. faz villalarında fiyatlar 475 bin dolardan başlıyor...

Toskana Vadisi satılık!

Toskana Vadisi satılık villa fiyatları 450 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projede; tek katlı, tam müstakil, yüksek tavanlı, iç bahçeli, alaturka kiremitli, taş duvarlı ve Akdeniz kimlikli villalar bulunuyor...

Büyükçekmece Toskana Vadisi'nde 850 bin dolar!

Toskana Vadisi'nde minimum fiyat 850 bin dolar, maksimum fiyat ise 2 milyon 500 bin dolar...

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Şafak Sezer Toskana Vadisi'ndeki villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor!

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

Galatasaray Düşler Vadisi fiyat listesi!

Galatasaray Düşler Vadisi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen proje Galatasaray Spor Kulübü'nün Riva arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Riva Düşler Vadisi fiyat!

Riva Düşler Vadisi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Galatasaray Spor Kulübü'nün Riva arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Yılmaz inşaat tarafından gerçekleştirilen Düşler Vadisi projesi fiyatları belirlendi. İşte Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi fiyat listesi...

Toskana Vadisi'nin yüzde 80'i satıldı!

Emaar Türkiye, bir yıl gecikme bedeli ödedi Dünyanın en büyük 10 gayrimenkul grubu arasında yer alan Dubai merkezli Emaar Properties, Türkiye pazarına 10 yıl önce adım attı.

Toskana Orizzonte 3. Etap'ta yüzde 8 indirim!

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde bulunan Toskana Vadisi içinde Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte’nin üçüncü ve son etabı satışa sunuldu.

Büyükçekmece Toskana Vadisi'ne dev film platosu kurulacak!

Hollywood ve Bollywood'dan sonra dünyanın en büyük 3. film platosu İstanbul'a kurulacak. Van Damme'ın da ortak olduğu Long Road Production film şirketi, uluslararası yüksek bütçeli projelerini Büyükçekmece, Toskana Vadisi'nde hayata geçirecek.

Arıkan Yapı Sole ve Mare için ön talep topluyor!

Toskana Vadisi içinde Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen, tamamı tek katlı ve Akdeniz konseptli, 187 villadan oluşan Toskana Orizzonte’nin merakla beklenen yeni villaları Sole ve Mare ön talep avantajlarıyla satışa çıkıyor

Toskana'dan annelere özel yüzde 15 indirim!

Toskana Vadisi içinde hayata geçirilen tek katlı villa konseptli Toskana Orizzonte'de, 8 Mayıs Anneler Günü'ne özel yüzde 15 indirim yapılıyor.

Toskana Orizzonte'de 2'nci etap Haziran 2016'da teslim!

Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye ortaklığıyla Toskana Vadisi içinde inşa edilen Toskana Orizzonte hayata geçiyor. Projenin ilk etabında yaklaşık yüzde 85 doluluğa ulaşıldığı ifade edildi.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi fiyat listesi!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Başvuruların 15 Ekim 2015 tarihi itibariyle kabul edileceği projede toplam 6 adet konut satışa çıkarılıyor.

Emaar Türkiye’de yatırımlarına devam ediyor!

Türkiye’deki ilk yatırımı Büyükçekmece’deki lüks villa konut projesi Toskana Vadisi olan Emaar Türkiye’nin ikinci yatırımı Çamlıca’da inşası devam eden Emaar Square ile yoluna devam ediyor.

toskana vadisi fiyat Haberi

toskana vadisi fiyat

Emaar Grubu'nun himayesinde geliştirilen Toskana Vadisi projesinde üçüncü faz, Arıkan Yapı'nın deneyimi ile yürütülüyor.  Arıkan Yapı, tek katlı yaşam konseptini 200 milyon dolara inşa edilen üçüncü faz Toskana Orizzonte'ye uygulayarak, projeye farklı bir özellik kazandırdı.  Projede ayrıca aktivite alanlarına ve sosyal merkezlere dönük de iddialı bir tesis oluşturuldu.  Çok çeşitli hizmet birimlerinin yer aldığı Dölce Vita Yaşam ve Sağlık Kulübü, 5 bin 400 m2 kapalı ve 10 bin 500 m2 açık alan üzerinde hizmet...