18 / 04 / 2024

Toskana Vadisi Evleri iletişim!

Toskana Vadisi Evleri iletişim!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Vadisi 3.Faz

Emaar Türkiye ile Arıkan Yapı ortaklığında hayata geçirilen Toskana Vadisi konut projesi toplamda 184 adet villadan meydana geliyor. Toskana Vadisi Evleri iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.



Toskana Vadisi iletişim bilgilerinden önce kısaca projeden bahsedelim. Toplamda 1.068 dönüm alan üzerinde yükselen proje 179 metrekare ile 694 metrekare arasında değişiklik gösteren 8 farklı tipte konuttan oluşuyor. 


Tek katlı villa yaşam konsepti ile tasarlanan Toskana Vadisi Evleri projesinde deniz ve göl manzarasına sahip villalar yer alıyor. Konut fiyatları 580 bin dolar ile 2 milyon 260 bin dolar arasında değişen proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor.


Büyükçekmece Toskana Vadisi projesinin sosyal yaşam alanları arasında spa ve güzellik merkezi, yarı olimpik yüzme havuzu, açık tenis, squash, padel kortları ve özel stüdyo dersleri, basketbol ve futbol sahaları, binicilik spor kulübü, Toskana Çarşısı, Dolce Vita Spor, yaşam kulübü ve kids gym bulunuyor. 


Emaar Yapı Toskana Vadisi ödeme planı kapsamında toplam bedelin yüzde 75'ini teslimde ödeme imkanı sağlıyor. 5 bin 400 metrekare kapalı, 10 bin 500 metrekare açık sosyal tesis alanına sahip projenin satış süreci devam ediyor.


Toskana Vadisi Evleri iletişim!

Adres: G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul


Toskana Vadisi satış ofisi iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön