28 / 03 / 2024

Toskana Vadisi fiyatlar

Toskana Vadisi fiyatlar

Emaar Türkiye ile Arıkan Yapı ortaklığında hayata geçirilen Toskana Vadisi konut projesi toplamda 184 adet villadan meydana geliyor. Toskana Vadisi Evleri iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Şafak Sezer Toskana Vadisi'ndeki villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor!

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

Emlak Konut Riva Düşler Vadisi fiyatları!

Emlak Konut ve Yılmaz İnşaat güvencesiyle sarı kırmızılı takımın Riva'da arsanında inşa edilen Düşler Vadisi'nde satışlar devam ediyor. Peki Emlak Konut Riva Düşler Vadisi fiyatları ne kadardan başlıyor?

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları!

İstanbul Büyükçekmece'de konumlandırılan Büyükçekmece Toskana Orizzonte projesi 493 villadan meydana geliyor. Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları...

Toskana Vadisi'nin yüzde 80'i satıldı!

Emaar Türkiye, bir yıl gecikme bedeli ödedi Dünyanın en büyük 10 gayrimenkul grubu arasında yer alan Dubai merkezli Emaar Properties, Türkiye pazarına 10 yıl önce adım attı.

Toskana Orizzonte 3. Etap'ta yüzde 8 indirim!

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde bulunan Toskana Vadisi içinde Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte’nin üçüncü ve son etabı satışa sunuldu.

Büyükçekmece Toskana Vadisi'ne dev film platosu kurulacak!

Hollywood ve Bollywood'dan sonra dünyanın en büyük 3. film platosu İstanbul'a kurulacak. Van Damme'ın da ortak olduğu Long Road Production film şirketi, uluslararası yüksek bütçeli projelerini Büyükçekmece, Toskana Vadisi'nde hayata geçirecek.

Arıkan Yapı Sole ve Mare için ön talep topluyor!

Toskana Vadisi içinde Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen, tamamı tek katlı ve Akdeniz konseptli, 187 villadan oluşan Toskana Orizzonte’nin merakla beklenen yeni villaları Sole ve Mare ön talep avantajlarıyla satışa çıkıyor

Toskana'dan annelere özel yüzde 15 indirim!

Toskana Vadisi içinde hayata geçirilen tek katlı villa konseptli Toskana Orizzonte'de, 8 Mayıs Anneler Günü'ne özel yüzde 15 indirim yapılıyor.

Toskana Orizzonte'de 2'nci etap Haziran 2016'da teslim!

Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye ortaklığıyla Toskana Vadisi içinde inşa edilen Toskana Orizzonte hayata geçiyor. Projenin ilk etabında yaklaşık yüzde 85 doluluğa ulaşıldığı ifade edildi.

Emaar Türkiye’de yatırımlarına devam ediyor!

Türkiye’deki ilk yatırımı Büyükçekmece’deki lüks villa konut projesi Toskana Vadisi olan Emaar Türkiye’nin ikinci yatırımı Çamlıca’da inşası devam eden Emaar Square ile yoluna devam ediyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar kapsamında kampanyalar ve fırsatlar sunuluyor. İlk etap teslimleri bu yıl Eylül ayında gerçekleşecek olan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri!

Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak hayata geçirilen proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Vadisi fiyatlar Haberi

Toskana Vadisi fiyatlar

Toskana Vadisi iletişim bilgilerinden önce kısaca projeden bahsedelim. Toplamda 1.068 dönüm alan üzerinde yükselen proje 179 metrekare ile 694 metrekare arasında değişiklik gösteren 8 farklı tipte konuttan oluşuyor. 


Tek katlı villa yaşam konsepti ile tasarlanan Toskana Vadisi Evleri projesinde deniz ve göl manzarasına sahip villalar yer alıyor. Konut fiyatları 580 bin dolar ile 2 milyon 260 bin dolar arasında değişen proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor.


Büyükçekmece Toskana Vadisi projesinin sosyal yaşam alanları arasında spa ve güzellik merkezi, yarı olimpik yüzme havuzu, açık tenis, squash, padel kortları ve özel stüdyo dersleri, basketbol ve futbol sahaları, binicilik spor kulübü, Toskana Çarşısı, Dolce Vita Spor, yaşam kulübü ve kids gym bulunuyor. 


Emaar Yapı Toskana Vadisi ödeme planı kapsamında toplam bedelin yüzde 75'ini teslimde...