19 / 04 / 2024

Toskana Vadisi fiyat!

Toskana Vadisi fiyat!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Vadisi 3.Faz

İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece bölgesinde inşa edilen Toskana Vadisi fiyat bilgileri için haberimizi okumanız yeterli. İçerisinde 8 tipte 187 adet villanın yer aldığı projenin 3.fazında satışlar başladı...



Tek katlı, tam müstakil, yüksek tavanlı, iç bahçeli, alaturka kiremitli, taş duvarlı ve Akdeniz kimlikli villalardan meydana gelen Toskana Vadisi fiyat bilgileri konutun konumu ve büyüklüğüne göre değişiklik gösteriyor. 


Toskana Çarşısı'nda 3700 metrekare kiralanabilir alanı, 16 mağaza ve 100 araçlık otopark bulunan Toskana Vadisi ödeme planı kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Projede satışlar devam ediyor.


8 tipte 187 adet villadan oluşan Toskana Vadisi fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 3.fazında satışların başladığı projede konutlar 179 metrekare ile 694 metrekare arasında alanlara sahip.


Toskana Vadisi fiyat!


İçerisinde İstanbul’un en büyük spor ve yaşam kulübü olan Dolce Vita Yaşam ve sağlık Kulübü bulunan Toskana Vadisi nerede sorusuna İstanbul Büyükçekmece cevabı veriliyor. Projede yer alan villalar 3 ve 7 odalı olarak tasarlandı.


Toskana Vadisi fiyat listesi kapsamında konutlar 450 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla yükselen projede yer alan villaların mutfaklarının alanları 18 metrekare ile 51 metrekare arasında değişiyor.


Toskana Vadisi 3.Faz iletişim:

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön