27 / 04 / 2024

Vital Fulya 3 ay sonra satışa çıkıyor!

 Vital Fulya 3 ay sonra satışa çıkıyor!

Türkiye’nin doktorlara yönelik inşa edilen ilk binası olma özelliği taşıyan Vital Fulya 3 ay sonra satışa çıkıyor. Dünyanın en sağlıklı binası olarak lanse edilen proje, büyüklükleri 150 ile 600 metrekare arasında değişen muayenehanelerden oluşuyor.



Topoğlu İnşaat güvencesiyle Fulya’da hayata geçirilen Vital Fulya, 3 ay sonra satışa çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin doktorlara yönelik inşa edilen ilk binası olma özelliği taşıyan proje, dünyanın en sağlıklı binası olarak lanse ediliyor. 


Sadece doktorlara hizmet verecek

Sadece doktorlara hizmet vermek üzere tasarlanan Vital Fulya, büyüklükleri 150 ile 600 metrekare arasında değişen muayenehanelerden oluşuyor. 


Akıllı bina teknolojileriyle donatılıyor

En ince detayların bile titizlikle düşünüldüğü Vital Fulya, Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün en son yayınladığı genelge ve İtfaiye Müdürlüğü’nün muayenehane açma yönetmeliklerine uygun olarak projelendiriliyor. Konfor ve güvenliğin en üst seviyede tutuluğu proje, akıllı bina teknolojileriyle donatılıyor. 


Avantajlı lokasyon

İstanbul’un merkezi noktalarına sadece 5 dakika mesafede konumlanan Vital Fulya’da, online randevu hizmeti, danışma hizmeti, vale parking hizmeti, akıllı bina teknolojisi, bin 800 metrekare kapalı otopark, 7/24 güvenlik ve kamera sistemi, doktor ve hasta araçları için otopark,  eczane, cafe, medikal ürünler mağazısı, 2 asansör, her katta yangın dolapları, panele bağlı duman dedektörleri, yangın ihbar alarm sistemi, otomatik yağmurlama sistemi, şarjlı acil çıkış levhaları ve acil aydınlatma bulunuyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön