26 / 04 / 2024

Vital Fulya görücüye çıktı! Metrekaresi 25 dolara ofis!

Vital Fulya görücüye çıktı! Metrekaresi 25 dolara ofis!

Firma: Topoğlu İnşaat

Proje: Vital Fulya

Nişantaşı ve Teşvikiye'nin yenilenmesinde önemli bir rol sahibi olan Topoğlu İnşaat, sektörde benzersiz bir yapıya imza attı. VİTAL FULYA, İstanbul'un sağlık vadisi olarak bilinen Fulya'daki muayenehaneleri bünyesinde toplayacak.



Nişantaşı ve Teşvikiye'nin yenilenmesinde önemli bir rol sahibi olan Topoğlu İnşaat, sektörde benzersiz bir yapıya imza attı. Türkiye'nin doktorlara özel ilk muayenehane merkezi olan Sağlık Bakanlığı'nın standartlarına yüzde 100 uyum sağlayan VİTAL FULYA, İstanbul'un sağlık vadisi olarak bilinen Fulya'daki muayenehaneleri bünyesinde toplayacak. Topoğlu İnşaat, tescil ettirdiği VİTAL markası ile 5 yıl içinde 50 adetlik bir sağlık zinciri oluşturacak.


Vital Fulya basın toplantısını izlemek için tıklayınız!


Nişantaşı ve Teşvikiye'nin yenilenmesinde önemli bir rol sahibi olan Topoğlu İnşaat, sektörde tamamen farklı bir yapıya imza attı. Türkiye'nin doktorlara özel ilk muayanehane merkezi olan ve Sağlık Bakanlığı'nın standartlarına yüzde 100 uyum sağlayan VİTAL FULYA, İstanbul'un sağlık vadisi olarak bilinen Fulya'daki muayenehaneleri bünyesinde toplayacak. Ocak 2015'te faaliyete başlayacak olan VİTAL FULYA'dan sonra Topoğlu İnşaat, tescil ettirdiği VİTAL markası ile 5 yıl içinde tüm Türkiye'de 50 adetlik bir sağlık zinciri oluşturacak.


Topoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Davut Topaloğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Topooğlu ve Vadat Topoğlu, 2015 yılına ilişkin hadeflerini açıkladı. Ocak 2015'ten itibaren VİTAL FULYA'nın faaliyete başlayacağını belirten Davut Topoğlu, ''Yıllara dayanan tecrübemizle Türkiye'nin en sağlıklı binasını yapmaya çalıştık. Burada 30'dan fazla muayenehaneye Avrupa standartlarında ev sahipliği yapacağız'' dedi.


2015'te standartlar değişiyor

VİTAL FULYA'yı tasarlarken Sağlık Bakanlığı'nın en son yayımladığı genelge ve muayenehane açma yönetmeliklerine uygun olarak planladıklarını ifade eden Davut Topaloğlu şöyle konuştu; ''2015 yılının ikinci yarısına kadar verilen uyum süresinden sonra muayanehanelerde standartlar değişecek. Artık her muayenehanede yangın merpeni, engelli asansörü, bekleme ve emzirme salonu gibi birçok özellik aranacak. İstanbul'un sağlık vadisi haline gelen Fulya'da doktorların kendi muayenehanesinden dünya standardında hizmet vermelerine yardımcı olacağız. İstanbul'dan başlamak üzere Anadolu'nun büyükşehirlerde 5 yıl içinde 50 VİTAL'e ulaşmayı planlıyoruz.''


Antibakteriyel malzemeler kullanıldı

VİTAL FULYA, 170-750 metrekare arasında değişen 32 muayenehane ile 100'den fazla doktora ev sahipliği yapacak. 12 katta toplam 11 bin metrekare alana sahip VİTAL FULYA'da lüks bir cafe-restoranda bulunuyor. 1800 metrekarelik 150 araç kapasiteli bir otopark bulunan binada vale hizmetleri kiracılar için ücretsiz sunulacağını belirten Ayhan Topoğlu, ''Doktorların her türlü ihtiyacı karşılanacak.  Araçlarını valeye bırakıp muayenganesine çıkacak. Burada doktorlar sade hastaları ile ilgilenecek''diyor.


Ambulans taşıyan asansör

Akıllı bina teknolojisiyle donatılan VİTAL FULYA'da laboratuva, görüntülenme merkezi, medikal ürünler mağazası, eczane gibi sağlık sektörüne özel birçok birim bulunuyor. Binanın en önemli özelliklerinde biri de ambulans asansörü olacak. Hastalar görüntüleme katlarına ambulans ile birlikte inebilecek.


Vital Fulya iletişim

Tel: 0212 230 03 50

Web:http://www.topogluinsaat.com.tr



projeye sor



Geri Dön