26 / 04 / 2024

VitrA Infinit koleksiyonunu tanıttı!

VitrA Infinit koleksiyonunu tanıttı!

Ünlü dekorasyon markası VitrA, Infinit adındaki yeni lavabo koleksiyonu ile evini yenilemek isteyenlere sınırsız form teknolojisi sunuyor...




VitrA’nın, Infinit adını verdiği “sınırsız form teknolojisi” ile artık lavabolar arzu edilen her formda üretilebiliyor. Yeni bir malzeme teknolojisi olan Infinit, net çizgiler, ince kenarlar ve keskin dönüşler yaratarak, sınır tanımayan bir form zenginliği sunuyor. Dayanıklı bir kompozit malzemeden üretilen lavaboların pürüzsüz yüzeyi, ömür boyu beyaz ve parlak kalıyor; hasar gördüğünde basit bir işlemle tamir edilerek eski halini alıyor. Hijyen ve kolay temizlenme özelliğine sahip Infinit lavabolar, dokunulduğunda sıcaklık hissi uyandırıyor.


Çanak Lavabolarda Devrim!..


Fransız mimar, sanat yönetmeni ve tasarımcı Christophe Pillet, VitrA’nın tasarımcı ve mimarlara sınırsız esneklik sunan Infinit teknolojisini kullanarak, 5 farklı çanak lavabo tasarladı. Pillet’nin imzasını taşıyan Memoria koleksiyonunda yer alan lavabolar, her banyoya uygun çözümler sunuyor. 40 cm’lik yuvarlak ve kare lavabolar, dar banyolar için ideal. 80 cm’lik oval ve dikdörtgen lavabolar, suyun sıçrama derdini ortadan kaldırıyor. TV ekranını andıran formdaki lavabo ise “benim lavabom herkesten farklı olsun” diyenlerin tercihi.



Geri Dön