19 / 04 / 2024

Vodafone Arena'nın inşaat çalışmaları canlı yayından izlenebiliyor!

Vodafone Arena'nın inşaat çalışmaları canlı yayından izlenebiliyor!

Vodafone, Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu olacak Vodafone Arena’nın inşaatından canlı yayına başladı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne ait çok amaçlı kompleksin inşaat çalışmaları www.vodafonearena.com.tr adresinden canlı izleniyor...



Vodafone Türkiye  açıklamasında, şirketle Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında 20 Ağustos 2013’te imzalanan 15 yıllık sponsorluk anlaşmasıyla Vodafone Arena adını alacak çok amaçlı kompleksin, İstanbul’un futbol, müzik, kültür-sanat, moda, eğlence ve diğer spor etkinliklerine ev sahipliği yapacağı belirtildi. 


Vodafone Türkiye'nin, yapımı devam eden Vodafone Arena’nın inşaat çalışmalarını canlı olarak yayınlamaya başladığı ifade edilen açıklamada, inşaat çalışmalarının "www.vodafonearena.com.tr" ve "www.izlesene.com/vodafonearena" adreslerinden 7 gün 24 saat canlı olarak, herhangi bir üyelik kaydına gerek olmadan izlenebileceği vurgulandı.


Açıklamaya göre, toplam sponsorluk değeri 145 milyon doları bulan Vodafone Arena, dünyada örnek gösterilen yeni stadyumlarda hayata geçirilen zengin içerikli dijital ekran çözümleri ile geniş bant mobil ve Wi-Fi ağıyla donatılacak. Kompleks aynı zamanda eğlence merkezi, konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da kullanılacak. Beşiktaş Müzesi ve Kartal Yuvası stattaki yerlerini yenileyerek korurken, en son mobil teknolojilerin sunulacağı Vodafone Cep Merkezi de taraftar ve ziyaretçilere teknoloji deneyimi yaşatacak. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Vodafone Arena’nın başta Vodafone aboneleri ve Beşiktaş taraftarları olmak üzere tüm Türkiye’yi yakından ilgilendiren önemli bir proje olduğuna inandıklarını belirtti. Buruk, şunları kaydetti:


"Bir iş ortaklığından öte bir gönül ortaklığını simgeleyen bu projeyi mümkün olduğunca geniş bir kitleyle buluşturabilmek için elimizdeki tüm olanakları seferber ediyoruz. Bu doğrultuda, inşaattan Vodafone Arena canlı yayın fikrimizi hayata geçirdik. Özellikle Beşiktaşlı taraftarların heyecanla bekledikleri Vodafone Arena’nın inşaatının dileyen herkes tarafından anlık olarak görüntülenebilmesini ve son durumun takip edilebilmesini hedefliyoruz.


Vodafone’un canlı yayın uygulamasıyla tüm Türkiye’nin, temelinde 21 bini aşkın taraftar mesajının gömülü olduğu, Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu olacak Vodafone Arena’nın, efsanevi Beşiktaş ruhuyla yükselişine günbegün tanıklık edecek olmasından büyük heyecan duyuyoruz."


AA


Geri Dön