28 / 03 / 2024

Vodafone Arena inşaat canlı yayın

Vodafone Arena inşaat canlı yayın

Vodafone, Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu olacak Vodafone Arena’nın inşaatından canlı yayına başladı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne ait çok amaçlı kompleksin inşaat çalışmaları www.vodafonearena.com.tr adresinden canlı izleniyor...

Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim!

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de konumlandırılan Pergamon Köşkleri projesinde kişiye özel ödeme alternatifleri sunuluyor. Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim...

Münir Karaloğlu Antalya Arena inşaatını yerinde inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Arena Stadyumu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı ve havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Karaloğlu emeği geçenlere teşekkür etti.

80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci!

Beşiktaş Vodafone Arena'nın açılış tarihi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Vodafone Arena kapılarını 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açıyor. İşte 80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci...

Vodafone Arena inşaatının son aşamaları #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor!

Beşiktaş JK ile Vodafone Türkiye, Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor. "Anılar Sahada" projesi, Vodafone Arena’nın geri sayım coşkusunu paylaşma amacıyla hayata geçirilen ikinci dijital proje.

Necmettin Apaydın Vodafone Arena'nın inşaatını inceledi!

Alperen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Apaydın, Spor Toto Süper Lig'in güçlü temsilcilerinden Beşiktaş'ın yeni stadını gezdi. Apaydın, Vodafone Arena'nın son durumu hakkında bilgiler de aldı.

İşte Vodafone Arena'nın inşaat aşamaları!

Yeni yuvasına kavuşmak için gün sayan Beşiktaş Yönetimi, Vodafone Arena’nın açılmasıyla kısa zamanda önemli gelirlerin de sahibi olacak. İşte Vodafone Arena'nın tamamlanma aşaması...

Mario Gomez'den Vodafone Arena'nın inşaatına yardım!

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, dün öğlen saatlerinde inşaatı devam eden Vodafone Arena'ya sevgilisi Carina Wanzung ile birlikte gitti ve taraftarı heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

Vodafone Arena yeni koltuklarında tribün anılarını koruyor!

Vodafone Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, 15 yıllığına sponsor olduğu Vodafone Arena inşaatında koltuk montajı aşamasıyla geri sayıma geçti.

Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi. Vodafone Arena'da koltukların montesi ve zemin düzenleme çalışmalarının hız kazandığı belirtildi.

Kocaeli Arena inşaatında son durum!

Yapım çalışmalarında yüzde 70 seviyesine gelinen Kocaeli Arena’nın haziran ayında hizmete girmesi planlanıyor. AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve beraberindekiler, 33 bin kişilik stadyuma gelerek inşaat çalışmalarını yerinde incelediler.

Beşiktaş'tan Vodafone Arena'nın açılışı için açıklama!

BEŞİKTAŞ'IN inşaatı sona yaklaşan yeni mabedi Vodafone Arena ile ilgili son birkaç gündür spekülasyonlar ortada dolaşırken siyah-beyazlı kulüp bu konuya parmak bastı. Kulüp konuyla ilgili açıklama yaptı.

Vodafone Arena inşaatında çalışmalar neden yavaşladı?

Beşiktaş’ta Vodafone Arena inşaatının canlı yayını Aralık 2015’te durduruldu. Başkan Fikret Orman, “Nazar değiyor diye kapattık” dedi. İşin aslının ise yüklenici firmaya ödemelerdeki aksama nedeniyle çalışmaların yavaşlaması olduğu ortaya çıktı.

Vodafone Arena inşaatından düşen işçi öldü!

YAPIMI devam eden Vodafone Arena`da alınan ilk bilgiye göre bir işçi, ayağı kayması sonucu iskeleden düştü. Kaza yerine çağrılan sağlık ekipleri işçinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Vodafone Arena inşaat canlı yayın Haberi

Vodafone Arena inşaat canlı yayın

Vodafone Türkiye  açıklamasında, şirketle Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında 20 Ağustos 2013’te imzalanan 15 yıllık sponsorluk anlaşmasıyla Vodafone Arena adını alacak çok amaçlı kompleksin, İstanbul’un futbol, müzik, kültür-sanat, moda, eğlence ve diğer spor etkinliklerine ev sahipliği yapacağı belirtildi. 


Vodafone Türkiye'nin, yapımı devam eden Vodafone Arena’nın inşaat çalışmalarını canlı olarak yayınlamaya başladığı ifade edilen açıklamada, inşaat çalışmalarının "www.vodafonearena.com.tr" ve "www.izlesene.com/vodafonearena" adreslerinden 7 gün 24 saat canlı olarak, herhangi bir üyelik kaydına gerek olmadan izlenebileceği vurgulandı.


Açıklamaya göre, toplam sponsorluk değeri 145 milyon doları bulan Vodafone Arena, dünyada örnek gösterilen yeni stadyumlarda hayata geçirilen zengin içerikli dijital ekran çözümleri ile geniş bant mobil ve Wi-Fi ağıyla donatılacak. Kompleks aynı zamanda eğlence merkezi, konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da kullanılacak. Beşiktaş Müzesi...