28 / 03 / 2024

beşiktaş Vodafone Arena

beşiktaş Vodafone Arena

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yapımında sona gelinen Vodafone Arena'nın güvenlik sistemini tanıttı.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısı kaldırıldı!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'da çatı bloğunu kaldırma işlemi tamamlandı. Açıklamalarda bulunan başkan Fikret Orman, çim serme işleminin 75-90 gün süreceğini söyledi.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatı inşaatı ne zaman bitecek?

BEŞİKTAŞ'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Selçuk İz, Vodafone Arena'daki çalışmaların Kurban Bayramı'nda da sürdüğünü kaydetti.

Beşiktaş Vodafone Arena için yatırım teşvikinden faydalanacak!

Beşiktaş, yeni stadı Vodafone Arena'nın işletme sürecinde kullanılacak makina, teçhizat ve ekimanlar için yatırım teşvikinden faydalanacak. Statta kullanılacak koltuk, ısıtma, aydınlatma gibi hizmetin kesintisiz sunulmasına yönelik yatırımlar için KDV ist

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çimlendirilmesine başlanıyor!

Beşiktaş'ın, Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadyumu Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı.Stadyumun bu yıl içinde açılması planlanıyor.

Vodafone Arena'dan son fotoğraflar!

Vodafone Arena'nın kaba inşaatının büyük bölümü tamamlandı. Yeni sezona yetişmesi planlanan Vodafone Arena 41 bin 903 koltuk kapasiteli olacak. İşte Beşiktaş Vodafone Arena'dan son fotoğraflar...

Stat konusunda Beşiktaş'a desteğe devam edeceğiz!

Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Stat konusunda Beşiktaş’a bugüne kadar verdiğimiz destek bundan sonra da devam edecek. Bu projeler Türk futbolu için önemli” dedi..

Vodafone Arena yeni sezonda açılacak!

BEŞİKTAŞ Yöneticisi Ahmet Nur Çebi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeni stadın inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Çebi, "Tüm çabamız Vodafone Arena'nın bir an önce yapılması. Zor bir dönemden geçiyoruz. " dedi..

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı başladı!

Beşiktaş'ta yapımı devam eden Vodafone Arena'nın çatı inşaatına başlandı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, "Kaba inşaattan çıkıp, çatı inşaatına başladık, çok zorlansak da iyi gidiyoruz" dedi.

Vodafone Arena'nın inşaatında Hyfix grubu ürünler kullanıldı!

Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu olmasının yanı sıra yeşil stad sertifikasına sahip ilk stadyumu Beşiktaş Vodafone Arena'nın su yalıtımdaki çözüm ortağı Hyfix ürün grubu ile İnterfiks Yapı Kimyasalları oldu...

Vodafone Arena'nın hafriyat çalışmaları tamamlandı!

Beşiktaş, hem konumu hem de özellikleriyle Avrupa’da en iyiler arasına girecek olan Vodafone Arena’nın inşaatında hızla yol alıyor. ‘Şeffaf’ olarak dizayn edilen Kartal’ın yeni mabedinde hafriyat çalışmaları tamamlandı

İhsan Coşkun: Vodafone Arena 'da 3 vardiya halinde 24 saatlik çalışmalara başlanacak!

İhsan Coşkun, "İnşaat çalışmaları, programımızın daha ileri bir seviyesinde ve hızlı bir şekilde sürdürülmektedir. Bir müddet sonra 3 vardiya halinde 24 saatlik çalışmalara başlanacaktır" dedi

Vodafone Arena'da çalışmalar sürüyor!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Beşiktaş Kulübü yeni stattan sorumlu yönetim kurulu üyesi Umut Güner. yaptığı açıklamada. geçen günlerde ilk harcın atıldığı statta çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü söyledi

Beşiktaş'ın yeni stadı her türlü şarta uyumlu olacak!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena ismini alacak yeni statlarının yapı inşaat ruhsatını, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’dan teslim aldı. Orman, Türk Telekom Arena’daki sorunların yeni stadyumlarında yaşanmayacağını söyledi.

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Beşiktaş Vodafone Park 407 milyona inşa edildi!

Beşiktaş,  Vodafone Park'ın maliyetinin tutarının 407 milyon 47 bin 190 TL olduğu açıkladı.

Futbol devlerinin stadyumları REHAU’ya emanet!

REHAU, stadyum projelerindeki uygulamalarıyla ön plana çıkıyor. REHAU, dünya çapında 200’den fazla stadyumdaki tecrübesini Türkiye’deki Beşiktaş Vodafone Arena, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu ve Galatasaray Türk Telekom Arena gibi stadyumlara da taşıyor.

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısına onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beşiktaş Vodafone Arena'nın deniz seviyesine göre yüksekliğini arttıran kararı onayladı.

Beşiktaş Vodafone Arena'da sona doğru!

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yapımında sona gelinen Vodafone Arena'nın güvenlik sistemini tanıttı.

Vodafone Arena'nın açılışı "Çok Bekledik Be Abi!" sloganıyla duyuruluyor!

Beşiktaşlı taraftarların beklediği, Vodafone Arena’nın açılışını “Çok Bekledik Be Abi!” kampanyasıyla duyuruluyor. Tribal Worldwide İstanbul imzasını taşıyan kampanyanın filminde, stadın açılışına kadar geçen bekleme süreci anlatılıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena açılışı için son 13 gün!

Vodafone Arena, en hareketli dönemini yaşıyor... Hibrit çim uygulaması ve membran montajı devam eden yuvada, açılışa 13 gün kala çevre düzenlemesi de tam gaz sürüyor.

80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci!

Beşiktaş Vodafone Arena'nın açılış tarihi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Vodafone Arena kapılarını 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açıyor. İşte 80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci...

Rihanna, Vodafone Arena'nın açılışına mı katılacak?

Beşiktaş, Vodafone Arena'nın açılışı için ünlü şarkıcı Rihanna'yı getirmek için çalışmalara başladı. 10 Nisan'da devlet protokolü ile açılacak yeni stadyumun ilk müsabakası ise 11 Nisan'da oynanacak olan Bursaspor maçı olacak.

Beşiktaş'tan Vodafone Arena açıklaması!

Beşiktaş Kulübü, gün içerisinde çıkan iddiaların ardından Vodafone Arena hakkında açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Beşiktaş futbolcuları Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı ve teknik kadro, yapımı süren yeni statta bir araya geldi. Verilen yemeğin ardından katılımcılar, Vodafone Arena şeklindeki pastayı kesti.

beşiktaş Vodafone Arena Haberi

beşiktaş Vodafone Arena

 Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yapımında sona gelinen Vodafone Arena'nın güvenlik sistemini tanıttı.


Açılışı iki gün sonra yapılacak stadın donanımı hakkında basın mensuplarına bilgi veren Albayrak, güvenlik önlemlerinin en yüksek seviyede olduğunu kaydetti.


Sistemin yaklaşık 20 milyon liraya mal olduğunu anlatan Albayrak, "Çeşitli açıları görebilen 787 adet kameramız var. Bunların 20 milyon lira gibi bir yatırım maliyeti oldu. Yüz tanıma sistemi mevcut. Bu sistem, Türkiye'de ilk ve tektir. Avrupa'da da birkaç büyük statta uygulanıyor." diye konuştu.


Metin Albayrak, geçen sezonlarda taraftarın neden olduğu olaylar nedeniyle canlarının çok yandığını aktararak, "Stat kapama cezalarında kulübümüzün canı çok yandı. Evimize geri dönüyoruz. Bunu yaparken taraftarımızdan tek ricamız, takımımızı her zamanki gibi desteklemeleri. Sahaya yabancı madde atmama, küfretmeme veya...