25 / 04 / 2024

Vogue Kurtköy fiyat listesi!

Vogue Kurtköy fiyat listesi!

Firma: Ayse Yapı

Proje: Vogue Kurtköy

Vogue Kurtköy fiyat listesi dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. 250 konut ve 20 ticari birimden oluşan proje Ayse Yapı tarafından inşa ediliyor.



İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy bölgesinde hayata geçirilen  Vogue Kurtköy  Konutları'nın alanları 63, 64 ve 66 metrekare şeklinde dizayn edildi. 


Vogue Kurtköy fiyat listesi konut tiplerine göre değişiyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Pendik Vogue Kurtköy'de toplantı odası, fitness salonu, buhar odası, açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, açık ve kapalı otopark gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Konutların 1 oda 1 salon olarak tasarlandığı Vogue Kurtköy Evleri 3 bloktan oluşuyor.  Ayse Yapı  imzası taşıyan projede 250 tane daire ile birlikte 20 ticari ünite bulunuyor. 

Vogue Kurtköy fiyat listesi!

Teknopark'a 1 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre, Viaport AVM'ye ise 3 kilometre yakınlıkta olan Vogue Kurtköy Residence'de fiyatlar 220 bin TL'den başlıyor. 


Vogue Kurtköy satış ofisi 

Telefon: 0 212 219 41 00

Web adresi: http://ayseyapi.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön