26 / 04 / 2024

Vogue Kurtköy güncel fiyatlar!

Vogue Kurtköy güncel fiyatlar!

Firma: Ayse Yapı

Proje: Vogue Kurtköy

Vogue Kurtköy projesinde güncel fiyatlar 210 bin TL'den başlıyor. Ayse Yapı'nın Vogue Kurtköy projesinde teslimler bu yıl sonunda yapılacak...




İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy bölgesinde yükselen  Vogue Kurtköy  projesi  Ayse Yapı  tarafından hayata geçiriliyor.


Vogue Kurtköy Evleri projesi 243 adet konut ve 13 adet ticari birimden meydana geliyor. 6 bin metrekare alanda yükselen Vogue Kurtköy projesi üç blok olarak tasarlandı.



Vogue Kurtköy güncel fiyatlar!


Vogue Kurtköy projesinin tamamı 1+1 dairelerden oluşuyor. Projede daireler 63 metrekare, 64 metrekare ve 66 metrekare büyüklüklerde planlandı.


Vogue Kurtköy güncel fiyatlar 210 bin TL ile 240 bin TL aralığında değişiyor. Vogue Kurtköy projesinde teslimlerin bu yıl Aralık ayında yapılması hedefleniyor.


Vogue Kurtköy projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, toplantı salonu, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar bulunuyor. Projede konut bedelinin 135 bin TL kısmı için banka kredisi kullanılıyor. Kalan tutar teslim zamanı veriliyor.



Adres: Kurtköy Mh. Seyit Onbaşı Sk. No: 20 Pendik / İSTANBUL


Tel: 0 216 343 29 73

Web: http://voguekurtkoy.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön