27 / 04 / 2024

Volkswagen çıldırdı! 595 bin liraya B SUV! İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Volkswagen çıldırdı! 595 bin liraya B SUV! İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Volkswagen'in son dönem stratejisine bakıldığında SUV üretimine ağırlık vermiş duruyor. Özellikle  T-Cross modelinin satışlarını artırmaya çalışan şirket fiyat politikasıyla da şaşırttı. Volkswagen T-Cross 595 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. İşte detaylar...



Otomobil piyasasına bakıldığında son dönemde ilgi SUV modellere kaymış gibi gözüküyor.  Sedan otomobillere olan ilgi ise oldukça düşmüş durumda. Volkswagen de SUV piyasasında söz sahibi olabilmek için dikkat çeken bir yola başvurdu. Efsane modeli Passat'ın 2022 yılından sonra üretilmeyeceğini açıklayan marka, peş peşe yeni SUV modellerini açıklamaya başladı.

Volkswagen çıldırdı! 595 bin liraya B SUV! İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Aldın aldın! İşte Volkswagen T-Cross fiyat listesi...

Bu strateji doğrultusunda piyasaya sürülen yeni araçlardan birisi de Volkswagen T-Cross oldu. Coupe SUV formunda yer alan Volkswagen T-Cross, Türkiye'de üç farklı donanım paketiyle satışa çıktı. Marka giriş donanım paketine manuel şanzımanı koyarak geleneği bozmadı. Ama diğer donanımlara DSG olarak bilinen çift kavramalı otomatik şanzıman yerleştirdi. Life olarak isimlendirilen giriş donanım paketinde 1.0 litrelik benzinli bir motor tercih eden markanın, 110 beygir gücünde olan bu motorla kullanıcıları memnun edip edemeyeceği ise merak konusu oldu. Bu arada giriş donanım paketinin fiyatı ise  ise resmi kaynaklarda  594.800 TL olarak açıklandı. Fiyatları sınıfındaki diğer araçlara göre oldukça uygun tutan Volkswagen bu sayede T-Cross'un satış rakamlarını artırmayı hedefliyor. Bakalım markanın bu stratejisi sonuç verecek mi? Peki diğer donanım paketlerinin fiyatları ne kadar?


Geri Dön