26 / 04 / 2024

Volkswagen hızla büyümeye devam ediyor: İki yeni SUV modeli yolda!

Volkswagen hızla büyümeye devam ediyor: İki yeni SUV modeli yolda!

Türkiye'de en çok satışı yapılan otomobil markalarından Volkswagen, Türkiye SUV kategorisi otomobil pazarına yeni üyelerini ekliyor. Volkswagen, Tiguan, T-Roc ve Touareg modellerinden sonra Taigo ve T-Cross modellerini de Türkiye'de satışa sunacağını açıkladı. Detaylar haberimizde...



Tüm dış aydınlatmaları LED teknolojisine sahip. Model, Style donanım seviyesinden IQ.LIGHT LED matrix farlarla ve  ışık şeridine sahip ön radyatör ızgarası ile tasarlanıyor. Otomobilin arka tarafında kalan ışık şeridi, aracın genişliğini gösteriyor. Life donanım seviyesinde, yan aynalarda projeksiyon ışığı normal olarak veriliyor.

Volkswagen hızla büyümeye devam ediyor: İki yeni SUV modeli yolda!

Volkswagen'in T-Cross Modeli, birden çok özelliği ile Volkswagen'in SUV modeli sedan kategorsini tamalıyor. Yeni ve iyileştirilmiş özellikleri ile kent kullanımına uygun olan araç, basit kullanımı ve yüksek konforu ile eşsiz bir yol dostu. 1.76 metre genişliğinde, 4,12 metre uzunluğunda ve  1,58 metre yüksekliğinde Suv model sedan şubat ayı sonunda yetkili satıcılarında 448 bin 300 Türk Lirasından başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Volkswagen'in Golf modeli sevenlerini üzdü! Fiyat listesi açıklandı!

Volkswagen Passat şubat ayı fiyat listesi cep yakıyor!

Volkswagen Tiguan fiyat listesi şubat 2022!

Heyecanla beklenen Polo şubat ayı 2022 fiyat listesi belli oldu!

Mercedes elektriklendi: AMG EQE versiyonu yakında yollarda!

Yeni Kia Sportage mart ayında Türkiye'de!

AB'de sıfır otomobil satışları dibi gördü!


Geri Dön