28 / 03 / 2024

Volkswagen T-Roc 2022 Mart fiyat listesi!

Volkswagen T-Roc 2022 Mart fiyat listesi!

Türkiye otomobil pazarında büyük bir paya sahip olan Volkswagen, T-Roc modelinin Mart ayına ilişkin fiyat listesini yeniledi. İşte modelin güncel fiyat listesi...



Türkiye'de ciddi oranlara yükselen otomobil fiyatları, araç ihtiyacı olanların düşüncelerini ertelenmesine neden oldu. Türkiye'de otomobil sektöründe büyük bir pazar payına sahip olan Volkswagen, T-Roc modelinin mart ayı fiyat listesini güncelledi.

Volkswagen T-Roc 2022 Mart fiyat listesi!

Volkswagen'in T-Roc modelinin özellikleri

Trafikteki otomobiller arasında en şık ve stil sahibi kompakt SUV modellerinden biri olan T-Roc, göz alıcı iç ve dış tasarımı, iç mekanda yeni kalite seviyesi ve geliştirilmiş teknik özellikleriyle alıcılarının beğenisini toplamayı başarıyor. Gelişmiş Light-LED Matrix farlar ve stop lambaları başta olmak üzere gösterişli aydınlatma sistemleri, güçlü ön ve arka tampon yapısı, modern teknolojiler ile tamamen yenilenen iç mekanı otomobilin güçlü tasarımını vurguluyor.

Volkswagen T-Roc 2022 Mart fiyat listesi!

Kullanıcıların tercihlerine  göre kişiselleştirilebilen 10.25 inçlik dijital gösterge paneli ve diğer gelişmiş konfor özelliklerine de sahip. Yeni T-Roc'un 1.5 litre hacimli TSI güç ünitesi, yüksek performans beklentisini düşük yakıt tüketimi ile birleştiriyor. Bu sayede çok daha küçük motor hacimlerinden, çok daha fazla beygir gücü ve çekiş gücü elde ediyor.

Peki Volkswagen T-Roc modelinin Mart ayı fiyat listesinde son durum ne? İşte Mart 2022 fiyat listesi...


Geri Dön