28 / 03 / 2024

Volkswagen'den bir haftada ikinci zam! 700 bin TL altı araç kalmadı

Volkswagen'den bir haftada ikinci zam! 700 bin TL altı araç kalmadı

Volkswagen, sıfır km otomobil fiyatlarına bir kez daha zam yaptı. 2023 Haziran ayının ikinci zammını uygulayan markanın güncel fiyat listesine göre, 700 bin TL altı Volkswagen modeli kalmadı. İşte detaylar...




Son zamanlarda Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte artan maliyetler, yükselen dolar kuru ve sıfır otomobil üretimindeki sıkıntılar, otomobil fiyatlarının hızla yükselmesine neden oluyor. Bu trende Volkswagen de katıldı ve haziran ayının ikinci zammını gerçekleştirdi. Şu anki güncel fiyat listesine göre, 700 bin TL altı bir Volkswagen modeli kalmadı.

Alman otomobil üreticisi Volkswagen'in en ekonomik modeli olan Polo'nun fiyatı, 668 bin TL'den 718 bin TL'ye yükseldi. Ayrıca, popüler bir diğer model olan Golf'ün fiyatı da 853 bin TL'den 913 bin TL'ye çıktı.

Türkiye'de satılan diğer bir uygun fiyatlı Volkswagen modeli olan T-Cross'un fiyatı ise 838 bin TL'den 897 bin TL'ye yükseldi. Şirketin daha üst segmentte yer alan modelleri olan T-Roc, Tiguan ve Passat ise 1 milyon liranın üzerinde bir fiyatla satılıyor.


Geri Dön