25 / 04 / 2024

Volkswagen'in merakla beklenen elektrikli minibüsü ID Buzz tanıtıldı!

Volkswagen'in merakla beklenen elektrikli minibüsü ID Buzz tanıtıldı!

Alman otomobil üretici Volkswagen, elektrikli ID. Buzz isimli minibüsünü sonunda tanıtımını gerçekleştirdi. ID. Buzz modeli ID. Buzz Caygo ile birlikte iki farklı araç şeklinde piyasaya sürülecek. Detaylar haberimizde yer alıyor...



Alman otomobil üretici Volkswagen, elektrikli ID. Buzz isimli minibüsünü sonunda tanıtımını gerçekleştirdi. ID Buzz modelinin şu anki görünümü konsept hali ile neredeyse aynı. Volkswagen'in elektrikli minibüsü olan ID Buzz modelinin tasarımı belli oldu.

Volkswagen in merakla beklenen elektrikli minibüsü ID Buzz tanıtıldı!

Ancak üretimdeki araç ile tanıtılan versiyonu aynı değil. Bu nedenle de ID Buzz'un seri üretimdeki versiyonun satış çıkarılması tahmin ediliyordu. Tahminler doğru çıktı ve Volkswagen, ID. Buzz modelini sonuna otomobil severlerin beğenisine sundu.

Volkswagen'in üretimini gerçekleştirdiği ID. Buzz modeli ID. Buzz Caygo ile birlikte iki farklı araç şeklinde piyasaya sürülecek. Anacak ID. Buzz Cargo modeli ticari araç kategorisinde yer alacak.

Volkswagen in merakla beklenen elektrikli minibüsü ID Buzz tanıtıldı!

2017 senesinde satışa çıkarılan ID. Buzz modelinin şimdiki tasarımı tamamen yenilenerek oldukça dikkat çekici bir tasarımla bütünleşmiş. Elektrikli minibüsün güçlü duruşu ve yenilenen gövde tasarımı ile sınıfındaki diğer araçlar arasında ön plana çıkacakmış gibi duruyor.

Güçlü motorlarla ve yüksek performans gücüyle daha satışa sunulmadan, otomobil severlerin beğenisini topladı bile. Araç ilk olarak Avrua ülkelerinde satışa sunulacak. Fiyatı ise henüz belli değil.

Editörün notu: Bu haber 23 Mart 2022 16.25'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 84 kuruş, euro 16 lira 43 kuruş, altının gramı ise 921 lira 53 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Mercedes'ten A-Serisi rüzgarı! Gözlerinize inanamayacaksınız! İşte 23 Mart 2022 Fiyat listesi...

Maserati'nin elektrikli SUV modeli tanıtıldı! Tasarımıyla nefesleri kesiyor!

Honda Civic modellerinde dev kampanya! İşte 23 Mart 2022 Fiyat listesi...

Dacia Duster'dan ÖTV indirimi! 227 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Araba alacaklar bu listeye bakmadan karar vermeyin! İşte 21 Mart otomobil kampanyaları!


Geri Dön