25 / 04 / 2024

Volkswagen’in SUV modelleri ucuzladı mı? İşte, Volkswagen Touareg'in 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Volkswagen’in SUV modelleri ucuzladı mı? İşte, Volkswagen Touareg'in 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Volkswagen’in lüks crossover SUV modeli olan Touareg'in ekim ayı fiyatları belli oldu. İşte, Volkswagen Touareg'in 2 Ekim 2022 fiyat listesi…



Volkswagen’in SUV modelleri ucuzladı mı? İşte, Volkswagen Touareg in 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Daha önceki jenerasyonlarında olduğu gibi yüksek güç ile premium donanım özelliklerini beraber sunan Volkswagen Touareg, merkezi bir kumanda ile ön yarısı hem yukarı hem de geriye doğru açılabilen Panoramik Açılır Cam Tavanla birlikte satılıyor.

19 inç ile 21 inç arasında değişen çaplarda ve farklı zevklere hitap edecek tasarımlara sahip alüminyum alaşımlı jant seçenekleri de bulunan Volkswagen Touareg, 10,25 inç Dijital Gösterge Paneliyle gösterge tablosunu ve bilgi ve eğlence sistemini sürücü odaklı, kavisli ve ultra geniş bir ekranla yolculuklarınızı eğlenceli kılıyor.

Öte yandan Volkswagen Touareg, 4 Tekerlekten Yönlendirme Sisteminin parçası olan elektronik kontrollü arka aks, 37 km/s hıza kadar arka tekerlekleri ön tekerleklere zıt yönde döndürmenize imkan tanıyor.

Son olarak birçok otomobil markasının ekim ayı fiyat listesi belli oldu. Volkswagen ise hiçbir modelinde fiyat değişikliği yapmadı.

Peki Volkswagen Touareg'in teknik özellikleri neler? İşte, Volkswagen Touareg'in teknik özellikleri ve fiyat listesi…


Geri Dön