25 / 04 / 2024

Voyage Bodrum Çiftlik'te 5 yıldızlı otel projesine başlayacak!

Voyage Bodrum Çiftlik'te 5 yıldızlı otel projesine başlayacak!

Voyage Oteller Grubu, Bodrum Adalıyalı Kissebükü Koyu'nda 85 bin metrekaresi orman alanında kalan toplam 105 bin 657 metrekarelik alanda 5 yıldızlı otel projesine başlayacak. İşte projenin detayları ve inşa edileceği alan...




Etsgroup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy'un sahibi olduğu Voyage Oteller Grubu, Bodrum Çiftlik Mahallesi'nde Kissebükü Koyu'nda 85 bin metrekaresi orman alanında kalan toplam 105 bin 657 metrekarelik alanda 5 yıldızlı otel projesine başlayacak.


Yeşil doğanın tam ortasında planlanan proje 45 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tahsis edilen proje alanınde 490 odalı 1000 yatak kapasiteli bir turizm konaklama tesisi yapılacak.


Orman alanında kalan 85 bin metrekare alan için Orman Genel Müdürlüğü'nden turizm amaçlı olarak tahsisi gerçekleştirildi. Proje alanının imar planı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılıyor. Proje kapsamında E:0,3, Hmaks: 10,5 metre olarak belirlendi.


Voyage Bodrum Çiftlik projesi tesis binası ,restaurant, açık ve kapalı yüzme havuz üniteleri ve park alanlarından oluşacak. Projede ayrıca 1000 kişilik restoran, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, jakuzi, fitness center, hamam, buhar odası, masaj odaları, sauna, gece klubü, 200 kişilik konferans salonu, lobi bar, pastane, panoramik asansörler, servis asansörleri, misafir çalışma ofisi, doktor odası, bavul odası, kapalı otopark, bay ve bayan kuaförü üniteleri yer alıyor.


Voyage Kissebükü Koyu otel projesine bakanlıktan onay!


İşte Voyage Bodrum Çiftlik Adalıyalı mevkiindeki projesinin alanı


Voyage Bodrum Çiftlik te 5 yıldızlı otel projesine başlayacak!



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön