29 / 03 / 2024

Wayne Rooney Barbados'ta malikane yaptırdı

Wayne Rooney Barbados'ta malikane yaptırdı

İki yıl önce görkemli bir düğünle evlenen ünlü futbolcu Wayne Rooney ve Coleen Rooney, Barbados'ta saray yavrusunu anımsatan bir yazlık villa yaptırdı



Altı yıllık birlikteliğin ardından evlenen ve beş ay önce bir çocuk sahibi olan çiftin, Barbados'ta sosyetiklerin bulunduğu semtteki villası büyük havuzlu ve bahçeli. Çocuğunun doğumundan sonra çalışmaktan vazgeçen 24 yaşındaki güzel yıldız, evinin dekorasyonuyla kendisinin ilgilendiğini söyledi. Rooney, altı yatak odalı, iki mutfaklı evde huzur bulduğunu ifade ediyor.

RAHATLIK ÖN PLANDA
Evde eşi için büyük bir çalışma odası yaptıran güzel yıldız, kıyafetleri, takıları ve ayakkabıları için de büyük bir kıyafet odası yaptırdı. Arkadaşlarını ve ailelerini ağırlamak için evi özellikle geniş yaptıran Rooney, evin yüksek tavanlı olmasına dikkat ettiğini söyledi. Dekorasyonda şıklıktan çok rahatlığa önem verdiklerini söyleyen güzel yıldız, büyük aynalar ve hayvan desenleri kullanarak modem bir çizgi yarattığını da belirtti. İç tasarımda bir uzmandan yardım aldıklarını gizlemeyen Rooney, evin çok eşyalı olmasından uzak durduklarını söyledi. Oğlu Kai'ın Barbados'u sevdiğini belirten Rooney, "Wayne her fırsatta buraya geliyor. Burada kameralardan ve stresten uzak olmak onu rahatlatıyor" dedi.
Habertürk


Geri Dön