19 / 04 / 2024

WE Haliç Gaziosmanpaşa'da tersine göç başlattı!

WE Haliç Gaziosmanpaşa'da tersine göç başlattı!

TOKİ ve Emlak Konut’un en büyük müteahhit firmalarından biri olan Ilgın İnşaat, Türkiye’nin ilk master planlı kentsel dönüşüm projesi WE Haliç ile Gaziosmanpaşa’nın sosyo- kültürel dönüşüme katkı sağlıyor.



We Haliç projesiyle bölgede sadece kentsel değil sosyo- kültürel ölçekte ezber bozduklarını belirten Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bucak, “Beyaz yaka çalışanların projemize yönelik talepleri, bu yöndeki iddiamızı perçinledi. Kalitesiz yapı stoğundan sebep bölgeyi geçmişte terk eden ilçe sakinleri için de cazibe yaratmayı başardık.  Bunu yatırımcı taleplerinde görüyoruz” dedi.

 

2016’da Avrupa yakasında en çok taşınan ilçeler arasında yüzde 8 ile başı çeken ilçede, bugünlerde tersine dönük bir hareketlilik yaşanıyor.  

 

Türkiye’nin master planlı ilk kentsel dönüşüm projesi olan WE Haliç ile bölgenin sadece kentsel değil sosyo- kültürel dönüşümüne liderlik ettiklerini vurgulayan Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bucak, konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu: 

 

“Sunduğumuz lokasyon avantajı, prestij caddemiz ve nitelikli yaşam alanlarımızla bölgeyi cazibe merkezi haline gelmeyi başardık. Bunu yaptığımız araştırmada çok net okuyabiliyoruz. Kalitesiz yapı stoğundan sebep bölgeyi geçmişte terk eden ilçe sakinleri, projemiz aracılığıyla bölgeye dönüyor. Bu kesimin özellikle geniş ve ferah daire tiplerini tercih ettiğini gözlemliyoruz. Biz WE Haliç ile deyim yerindeyse öze dönüşü başlatmış olduk.”

 

We Haliç projesi, tarihi yarımadaya komşu ilk yaşam projesi olarak pirim potansiyelini de hızla artırıyor. Projede metrekare birim fiyatları 6.300TL iken yaşamın başlayacağı 2020’de metrekare birim fiyatlarının 10.000TL olacağı öngörülüyor. 

 

11 blokta bin 57 daire, 27 ticari ünite ile toplamda bin 84 bağımsız birimden meydana gelen WE Haliç projesinde stüdyodan 5+1 daire seçeneğine kadar alternatifler bulunuyor. 

 

Web: http://wehalic.com/

 


Geri Dön