19 / 04 / 2024

West Side İstanbul satılık daire!

West Side İstanbul satılık daire!

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

Banka kredisi kullanılabilen Beylikdüzü West Side İstanbul Konutlarında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde konutlar bulunuyor. West Side İstanbul satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor...



1.158 adet daireden meydana gelen West Side projesi İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor.  West Side İstanbul  satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. West Side Evleri Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat'ın ortak girişimi ile yükseliyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut seçeneklerinin tasarlandığı West Side Evlerinde yüzde 25 peşinat verilerek projeden konut sahibi olunabiliyor. West Side İstanbul satış ofisi ile 0212 871 41 02 no'lu telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz.


West Side İstanbul satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim. Beylikdüzü West Side Konutlarında yüzme havuzu, fitness center, oyun alanları, otopark, dinlenme alanarı, sauna ve spor alanları gibi imkanlar mevcut durumda.


West Side İstanbul satılık daire:

60 bin metrekare inşaat alanına sahip olan West Side Konutlarında satışlar henüz başlamadı. West Side Beylikdüzü fiyatları bayramdan sonra belirlenecek. Ön talep toplayan Wes Side Konutlarının fiyatları belli olduğunda www.emlakkulisi.com sitesinde bulabilirsiniz. 


Beylikdüzü West Side İstanbul ulaşım:

Telefon: 0212 871 41 02

Web adresi: www.buradayasamakistiyorum.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön