26 / 04 / 2024

West Side İstanbul’da son etap teslimleri başlıyor!

West Side İstanbul’da son etap teslimleri başlıyor!

Konumu ve konforuyla Beylikdüzü’nün en değerli projesi olarak tanıtılan Westside İstanbul’da iki etap teslimleri başladı. Ekim 2018 itibariyle de son etapta yaşam başlıyor. 



 

Mes, Mes Turkuaz, Mutlu, Beyaz  ve  Şahinler inşaat şirketlerinin ortaklığında inşa edilen Beylikdüzü’nün en değerli projesinde sona yaklaşıldı. West Side projesinde İlk 2 etap teslim edildi. Haziran ayında 3. Etap teslimiyle birlikte İstanbul çok değerli bir konut projesine daha sahip olmuş olacak.

Beylikdüzü Westside İstanbul, burada yeni bir hayata başlamak isteyenler kadar, yatırım amaçlı konut edinmeyi planlayanlar için de son derece cazip bir proje.

10 bin TL peşinat, 120 aya kadar vade avantajlarıyla son dairelerin satışta olduğu West Side İstanbul, bugüne kadar oturumcu ve yatırımcısına yüzde 52 oranında kazanç getirdi. West Side İstanbul kazandırmaya devam ediyor. 

Beylikdüzü’nün en hareketli alışveriş merkezlerinin yakınında bulunan proje; korularla çevrili olması, metrobüs durağının hemen yanında yer alması, yeni yapılan kavşağı yeşil alanlarının genişliği ve modern mimari estetiği yansıtan çizgileriyle de değer kazanıyor.  

Çok avantajlı ulaşım imkanlarına sahip olan Beylikdüzü West Side İstanbul, yakında açılacak olan Beylikdüzü Metro İstasyonun hemen önünde yer alıyor. 
Lokasyon ve diğer cazip özellikleri göz önüne alındığında Westside İstanbul, 3. etabıyla da gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi olacak.


Telefon : 0212 871 41 02

Web : http://www.westsideistanbul.com.tr/
 


Geri Dön