25 / 04 / 2024

West Wall Marina Villaları Beylikdüzü iletişim!

West Wall Marina Villaları Beylikdüzü iletişim!

Firma: Batı Duvarı İnşaat

Proje: West Wall Marina Vilları

İçinde 3 oda 2 salondan 7 oda 2 salona kadar bir çok konut seçeneğinin yer aldığı ve 64 adet villadan meydana gelen West Wall Marina Villaları Beylikdüzü iletişim bilgileri...



West Wall Marina Villaları Beylikdüzü iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde  Batı Duvarı İnşaat  tarafından konumlandırılıyor. 


İçinde 3 oda 2 salondan 7 oda 2 salona kadar bir çok konut seçeneğinin yer aldığı ve 64 adet villadan meydana gelen West Wall Marina Villaları içinde yer alan konut büyüklükleri 353 metrekare ile 815 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


62 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen West Wall Marina Villaları Beylikdüzü projesinde 7 farklı villa mevcut.  Projedeki villalar,  Sirius, Mira, Karavela, Armador, Tramola - Katamaran, Alesta ve Kalips olarak adlandırıldı.


Atatürk Havalimanı'na 17 km, İDO İskeleleri'ne 7 km, Taksim'e 30 km uzaklıkta inşa edilen projede bir çok sosyal olanak bulunuyor. Projede; otopark, peyzaj alanları, hamam, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, restoran, cafe, sauna, fitnes center yer alıyor.


West Wall Marina Villaları Beylikdüzü iletişim!


West Wall Marina Villaları Beylikdüzü iletişim bilgilerine göre projeye 90 212 850 2 555 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Beylikdüzü West Wall Marina Villaları'nda daire teslimleri hemen yapılabiliyor.


West Wall Marina Villaları Beylikdüzü iletişim!


Yakuplu Marmara Mahallesi Ulusum Caddesi No:28 West Wall Marine Villaları Beylikdüzü /  İstanbul   


Telefon : 90 212 850 2 555 

Web: www.west-wall.com


projeye sor



Geri Dön