26 / 04 / 2024

Westside İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Westside İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

Westside İstanbul cadde dükkanlarının büyüklükleri 20 metrekareden başlıyor, 1.323 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje 10 katlı 15 bloktan oluşuyor. Peki Westside İstanbul ne zaman teslim edilecek?



Westside İstanbul ne zaman teslim edilecek? sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen proje 258 bin 587 inşaat alanına sahip.


Atatürk Havaalanı'na 10 dakika, E-5'e sıfır ve okul, üniversite, AVM, hastane ve TÜYAP fuar alanına yürüme mesafesinde yer alan Beylikdüzü Westside projesi 73 bin 800 metrekare alan üzerine yayılıyor. 


Westside İstanbul 'un ödeme koşulları kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Yüzde 5'ten başlayan peşinat ile ödeme yapılabilen projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim uygulanıyor. 


Beylikdüzü Westside projesinde yer alan konutların büyüklükleri 40 ile 210 metrekare arasında değişiyor. Proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat ortaklığında yükseliyor.


İstanbul Westside projesi 3 adet fitness center, kamelyalar, çocuk oyun alanları, saunalar, açık/kapalı spor alanları, yürüyüş parkuru, yaklaşık 1800 araçlık otopark, Türk hamamları ve 4 adet açık-3 adet kapalı yüzme havuzu gibi sosyal olanaklardan oluşuyor.


Westside İstanbul ne zaman teslim edilecek? sorusuna 2017 yılının Mayıs ayı yanıtını verebiliriz. Projede yer alan dükkanların metrekare birim fiyatı 10 bin TL'den başlıyor. 


Westside İstanbul satış ofisi telefon: (0212) 871 41 02

Web adresi: www.westsideistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön