28 / 03 / 2024

White Corner Aralıkta kapılarını ziyaretçilere açacak!

White Corner Aralıkta kapılarını ziyaretçilere açacak!

Beyaz İnşaat'ın hayat verdiği White Corner AVM, aralık ayında ziyaretçilerine kapılarını açmaya hazırlanıyor. Öte yandan firma, Beyaz City isimli konut projesinde de satışlara devam ediyor.



Beyaz İnşaat'ın hayat verdiği White Corner AVM, aralık ayında ziyaretçilerine kapılarını açmaya hazırlanıyor. Öte yandan firma, Beyaz City isimli konut projesinde de satışlara devam ediyor. Konut, işyeri ve AVM projeleri alanında uzmanlaşan firma, Beylikdüzü"nde yapım aşamasının sonuna geldiği geldiği White Corner"ı dört kat üzerine 120 mağaza olarak geliştirdi. Toplam 9 bin metrekare alana inşa edilen AVM"nin üzerinde sadece 42 bağımsız bölümden meydana gelen birde konut projesi geliştirdiklerini belirten Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu başkanı Muzaffer Beyaz, konut teslimleri sırasında beyaz eşyaların da sunulduğunu kaydetti.
Konutların 1+1 ve 3+1 olarak tasarlandığını ve yüzölçümlerinin de 80 ile 165 metrekare aralığında bulunduğunu Beyaz, œKonutların yüzölçümlerinin insani ölçülerde olmasına çok dikkat ettik. Örneğin 1+1 konutlarımız 80 ile 85 metrekare, 3+1"ler ise 160 ile 165 metrekare aralığında diye konuştu. Konutlar hakkında genel bir fiyat açıklaması da yapan Beyaz, œ3+1 konutlar için 360 ile 380 bin TL"den satılıyor. 80 ile 100 metrekare arası değişen konutlar ise 1+1"ler 200-225 bin TL arasında değişin bir aralık belirledik dedi.
Beyaz City'nin de AVM'si var
Geliştirdiği diğer proje olan Beyaz City"nin de 17 bin metrekare üzerine kurulduğuna dikkat çeken Beyaz, œBeyaz City konutları, beş bloktan oluşuyor. Fiyatları 140 bin TL ile 380 bin TL arasında değişen bu konutların iç tasarımlarını çok iyi inşa ettik. Bu projede de yine 120 dükkanı olan 3 katlı AVM bulunmakta diye konuştu.


Geri Dön