19 / 04 / 2024

Wilma Elles: Kerem paramı yanlış yönlendirdi!

Wilma Elles: Kerem paramı yanlış yönlendirdi!

Alman oyuncu Wilma Elles, 2011 yılında ‘Öyle Bir Geçer’ dizisinde oynamak üzere geldiği Türkiye’de servet yapmıştı. Elles yaptığı açıklamada, "Kerem paramı yanlış yönlendirdi" dedi.



Güzel oyuncu Wilma Elles, 2011 yılında ‘Öyle Bir Geçer’ dizisinde oynamak üzere geldiği Türkiye’de servet yapmıştı. 8 yılda bir mağaza, 16 daire sahibi olan Elles. “Türkiye, güneşli ve muhteşem tatil ülkesi. Kim burada yaşamak istemez. İyi kira alıyorum. Eve yatırmaya devam edeceğim” demişti.

Posta gazetesinde yer alan habere göre, Wilma Elles önceki akşam gerçekleştirilen ‘Altın İstanbul Ödülleri’ töreninde farklı bir açıklama yaparak şaşırttı! Oyuncu bu kez zararda olduğunu söyledi. Bunun için de 6 senedir aşk yaşadığı, ikiz çocuklarının babası, inşaatçı Kerem Göğüş’ü suçladı.

EVLERİ AYIRDILAR

Wilma Elles “Kerem kendi istediği yerleri almamı istedi. Ne yazık ki yatırım konusunda beni yanlış yönlendirdi. Ona güvendim, şu an kızgınım. İstanbul’u tanımıyordum, ona sorarak hareket ettim.” şeklinde konuştu.

Elles “Kerem Bey ile ilişkiniz devam ediyor mu?” sorusuna da şu yanıtı verdi: “Aramız bozuk, bir süredir ayrı evlerde yaşıyoruz. Sıkıntılı süreçten geçiyoruz.”

Wilma Elles gayrimenkul zengini çıktı!


Geri Dön