26 / 04 / 2024

Wilma Elles'in serveti dudak uçuklattı! Bakın kaç ev almış!

Wilma Elles'in serveti dudak uçuklattı! Bakın kaç ev almış!

Ünlü oyuncu Wilma Elles'in serveti dudak uçuklattı. Wilma Elles, Türkiye'de yatırım amaçlı aldığı dairelerin sayısını ilk kez açıkladı.



'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle ismini duyuran oyuncu Wilma Elles'in serveti ağızlar açık bıraktı. Elles, Türkiye'de yatırım amaçlı aldığı dairelerin sayısını ilk kez açıkladı.

''16 dairem, bir dükkanım var''

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; tüm kazandığını gayrimenkule yatırdığını söyleyen ünlü oyuncu, "Türkiye’de 16 daire ve bir tane de dükkan aldım. Benim yatırımlar Türkiye'de en az ikiye katlandı çok şükür. Yani üç sene önce yatırım yapılan bir dairenin fiyatı şimdi iki katına çıktı” ifadelerini kullandı.

''Gayrimenkul alıyorum, kiraya veriyorum''

Elles, sözlerine şu şekilde devam etti:  “Türkiye, güneşli ve muhteşem bir tatil ülkesi. Kim burada yaşamak istemez ki? Bence harika. Emeklilik için mesela. Her zaman gayrimenkule yatırım yapıyorum. Çünkü, oyuncu olarak çok yoğun çalışıyorum. Başka işlerle uğraşamam diye paramı kesinlikle gayrimenkule yatırıyorum. Direk kiraları alıyorum. Sağlam bir kiracı bulduktan sonra hiçbir sıkıntı yok.”

Wilma Elles gayrimenkul zengini çıktı!


Geri Dön