20 / 04 / 2024

Wilo Ankara'da söndürme sistemleri uygulamaları semineri düzenledi!

Wilo Ankara'da söndürme sistemleri uygulamaları semineri düzenledi!

Wilo’nun, Türkiye’nin farklı bölgelerinde düzenlediği, sektöre yön veren eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor. Wilo’nun Ankara’da gerçekleştirdiği seminerde, “Söndürme Sistemlerinin Tasarımı ve Uygulamaları” konusu masaya yatırıldı.



Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo’nun, Türkiye’nin farklı bölgelerinde düzenlediği, sektöre yön veren eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Wilo’nun Ankara’da gerçekleştirdiği seminerde, “Söndürme Sistemlerinin Tasarımı ve Uygulamaları” konusu masaya yatırıldı.


En son teknolojilerle geliştirdiği, enerji verimliliği yüksek ürünleri ve müşteri memnuniyeti odaklı satış sonrası hizmetiyle pompa sistemleri sektöründe fark yaratan Wilo, eğitim seminerlerine devam ediyor.


“Söndürme Sistemlerinin Tasarımı ve Uygulamaları Eğitim Semineri” 19 Şubat 2015 tarihinde Ankara’da Rixos Grand Hotel’de sektör profesyonellerinin katılımı ile gerçekleştirildi.


Wilo Pompa Sistemleri Proje Yöneticisi Volkan Güven tarafından Wilo teknolojisinin sahip olduğu yangın ve söndürme sistemlerinin katılımcılara anlatılmasıyla başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi Öğretim Üyesi ve TÜYAK Onursal Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç’ın “Ateş, Su ve Pompa - Pompa Dairelerinin Tasarımı” başlıklı konuşmasında teknik bilgilerin yanı sıra ateşin ve yangının tarihsel gelişimi de ele alındı. Seminerde konuşmacı olarak yer alan yangın söndürme sistemlerinde uzman Etik Mühendislik’ten Dr. Kazım Beceren ise katılımcılara “Söndürme Sistemleri Tasarım Esasları”nı aktardı.


Yaklaşık 130 kişilik bir katılımcı topluluğu tarafından ilgiyle takip edilen eğitim semineri, oldukça yoğun geçen soru-cevap bölümünün ardından sona ererken, katılımcılar için akşam yemeği de düzenlendi.

 

Wilo, yangınla mücadele uygulamaları için kaliteli, güvenli ve ön montajı yapılmış, kompakt sistemler sunuyor. Wilo’nun Yangınla Mücadele Pompa Sistemleri arasında; elektrik motor tahrikli yangın pompası, dizel motor tahrikli yangın pompası ve jokey pompa sistemi olmak üzere 3 farklı pompa grubu ve kontrol panoları yer alıyor. Türkiye’de ve dünyada kabul görmüş normlara göre üretilen yangın hidroforları, konut, işyeri ve endüstriyel binaların güvenliğini sağlıyor.

 

 


Geri Dön