27 / 04 / 2024

Winlife'ta kira garantisi, Onlife'ta 0 faiz fırsatı!

Winlife'ta kira garantisi, Onlife'ta 0 faiz fırsatı!

Firma: Hak Yapı

Proje: Winlife-Onlife

Hak Yapı tarafından hayata geçirilen Winlife ve Onlife projeleri için hazırlanan kampanyalar yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor..



Hak Yapı imzası ile Pendik'te yükselen Winlife ve Onlife projeleri için hazırlanan kampanyalar yatırımcılarına kazandırıyor. Hayata geçirdiği projelerde lüksü ulaşılabilir kılan Hak Yapı, Onlife'ta 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunarken, Winlife'ta ise 24 ay boyunca 2 bin TL kira garantisi sunuluyor.

142 daire ve 12 ticari üniteden meydana gelen Winlife, "Hayatın kazananı siz olun” sloganıyla tanıtılıyor. İş hayatına prestij katmak isteyenlerin öncelikli tercihi olan  Winlife'ta 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Ayrıcalıklarıyla ailelere de yüksek standartlarda bir yaşamın kapılarını açan Winlife'ta 20 adet 2+1 ve dubleks daire bulunuyor. Dairelerin alanları 67 metrekare ile 116 metrekare arasında değişiyor.

4 bin 572 metrekare arsa üzerinde ofis veya home-ofis konseptine sahip Winlife'ta dairelerin Aralık 2019'da teslim edilmesi planlanıyor. Projenin tesliminden itibaren 24 ay 2 bin TL kira garantisi sunuluyor.

Osman Gaz Köprüsü’ne ve 3. Köprü Bağlantı Yoluna yakın konumda olan Winlife'tan, metro ile Kadıköy’e, İDO ile Yenikapı’ya, E-5 ve TEM otoyoluyla İstanbul'un her yerine; yanı başındaki Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden de dünyanın her köşesine ulaşım sağlanabiliyor.

ONLİFE’TA 60 AY 0 FAİZ 

16 bin 86 metrekarelik alana sahip Onlife, İstanbul'un oksijen oranı en yüksek bölgesi olan Aydos’ta yükseliyor. 2020’nin Ocak ayında teslim edilmesi planlanan Onlife, yatırımcılarına ulaşımın merkezinde, doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.  

Projede toplam 429 daire ve 14 ticari üniteye yer veriliyor. Konforlu ve lüks 2+1, 3+1, 3+1 teraslı konut tiplerinin yer aldığı Onlife'ta daireler 85 metrekare ile 157 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.
                                                             
Fiyatların 316 bin TL'den başldığı Onlife'ta kampanya dahilinde 60 ay vade farksız ve kişiye özel ödeme planı seçenekleri sunuluyor. 

Onlife, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, E-5 ve TEM otoyoluna ise 4 kilometre mesafede yer alıyor. 


http://www.hakyapionlife.com 


projeye sor



Geri Dön